Bru Kızlar 24 haftalık hamileyim 31 cm 738 gr sizin bebişleriniz kaç kg boyu nekdar merk ettim teşekkürler 🙂 Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağsalim kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
busraaklnc Bru 28+1 haftalık 1470gram az önce doktorun yanındaydııık 😇 ağzını oynatıp duruyordu allahım nasıl sevesim geliyor izlerken 🥰
Sennaaaa Bende yarın gideceğim inşallah 24 haftalığım en son 21 haftalık gittiğimde gelişim geriliği kalpte parlaklık bacak boyu kısalığı çıktı 😭 inşallah düzelmiştir lütfen dua edin
Ftmsgr Sennaaaa canım 18de banada doktorum bağırsaklarında parlaklık görüyorum demişti sonra doktor değiştirdim öyle birşey olmadığını gayet sağlıklı olduğunu dedi gönlünü ferah tut hemen kötü şeyler düşünme iyi dile iyi olsun 💕
Buket_dadas Sennaaaa Ya kuzum yapma nolur üzülme rabim sag salim kucağına almayı nasip etsin bol bol yemek felan ye gelismesi için vitamin tüket bol bol allahın izniyle birsey olmaz
Bru busraaklnc bende yeni çıktım yanından korona geçirdim tahlil felan verdim bebeğime baktım 🙂🙂 maşallah cnm
Buket_dadas Mrb benim bebegim20+5 günlük 380 mi ne dedi kilosu normal mi doktor gayet iyi dedi ama anlayamadım🥺🥺