Mihruss Az önce doktor bebeğin kilosunun 2900 olduğunu söyledi geçen hafta 2800 dü çok düşük kilosu zayıf dedi ama ben de 1 haftada 2 kilo almışım neden bebem kilo almamış anlamadım 😔 peki ya sizin bu haftalarda bebek kilosu kaçtı 😕
AseLenaMom Mihruss 36 haftam bu gece bitiyor 37′ye giriyoruz şuan 2 kilo 600 gram benim kızımda kilo almıyordu boyu 51 cm ama kilosu çok az doktor bir sıkıntı yok sadece zayıf bir bebek olacak dedi canını sıkma sende bence 🙏 sağlıklı olsun yeter
bilnazo68o Mihruss bence kilosu çok güzel. 39 haftada 2800 Dü oğlum. 41 de doğdu 3100. Minyon olacağını biliyorduk. Şimdi kızıma hamileyim 37 haftada kontrole gideceğim bu kiloya geldiyse ne mutlu diyorum kendi kendime
Mihruss bilnazo68o bugün ilk kez alttan muayene yapıldı ama açılma için değil benim kaşıntım vardı ondan vaktı vajinaya mantar var dedi sprey falan şıktı ama çatı muayenesi aletiyle baktı sanırım acıma olmadı bende
Dilekcnkn Mihruss Senin yine iyi gibi benim 35 hafta 2246 dedi zayıf kalmış dedi , 2 aydır birde enfeksiyonum bitmiyor iyice deli olcam
Mihruss Dilekcnkn bende de enfeksiyon var sanırım bilemiyorum kaşıntım ve akıntım var sürekli doktor bugün baktı alttan mantar olmuş dedi ☹️ İnşallah geçer Size de çok geçmiş olsun
Sumeyyems Benim 36 da 2400 dü minyon dedi sonra 38 de 3000 dedi çok da kafana takma bence ha takıyorsan muz ye süt iç yumurta ye ceviz ye
Sulekrtk Mihruss 37. Haftaya göre çokta düşük değil ben 37+6 haftaligim 3000 gecen hafta 2850 di benim dr um normal dedi demek ki değişiyor doktordan doktora
Mervemaden Canım 34+1 de 2300 gr dı 36+1 de 2900 gr oldu benim kızımda. Ama bol ceviz hergün yumurta ve peynir yiyodum sanırım ondan dolayı kilo aldı
Gkc123 Mihruss ben bugün doktora gittim 35 haftalığım sordum ama söylemedi kilosu kilosunun önemi yok gelişimi önemli gelişimi de normal dedi 🤷🏼♀️