Hayatdolu Merhabalar arkadaşlar 13. Haftadan beri hapı kullanıyorum, 2 hafta önce doktora gittim unuttum sormayı nasipse cuma günü gideceğim inşallah unutmam bu sefer sizler kaçıncı haftada bıraktınız doktorunuz ne zaman bırakın dedi . Bıraktıktan sonra hemen doğum olur mu :))
sumeyraballl Hayatdolu ben 9 haftalıkken bırakmıştm cnm doktorm 9 haftalıkken bırak kullanma dha dedi
Aylin2011 Hayatdolu ilk iki gebeliğimde 5.haftadan itibaren 12 hafta olana kadar kullandım şimdi üçüncüye ikizlerime hamileyim erken doğum olmasın diye 24 haftadan itibaren kullanıyorum
Hayatdolu sumeyraballl anladım canım bn 13. Haftada başladım risk olunca devam ettim hep bakalım cuma belli olur o zaman
gokcekocyigit07 En başından beri düşük riskim olduğu için kullanıyorum 35 deyim, doğuma kadar devam bizimki de, ilk kızımda 3 ay kullandım sadece, her gebelikte farklı tabi 🤷♀️
Hayatdolu gokcekocyigit07 benimse risk var diye kullandım hep 35 oldum cuma gidicem bakalım bana ne dicek doktorum
Babymee Son haftalarda kasılmam var diye kullanıyorum. Şuan 32. Haftadayim bir iki hafta daha kullanıp bırakmamı söyledi doktorum. Siz bir arayın bence. Haftanız artık iyi belki bırak der. Bu ilaç çok sıkıntılı bir an önce bırakmak istiyorum ben de
Hayatdolu Babymee ne gibi sıkıntıkı bu ilaç ? Ben 13. Haftadan beri kullandjm riskim var diye hiç sıkıntı yaşamadım da nasipse cuma gideceğim doktora o zaman sorayım bende belki bırak der artık bana da
Hayatdolu AseLenaMom bende cuma gideceğim artık bende bırakırım inşallah:) sizinde gözünüz aydın :) ve inşallah sağ salim alırısnjz bebeğinizi kucağınıza
AseLenaMom Hayatdolu Amin inşallah 😍 şu fitilden kurtuldum Ya başka birşey istemiyorum yapana kadar suyum çıkıyor ter döküyorum düşün 🙄
Babymee Hayatdolu kullanması zor geliyor bana, akıntı falan çok oluyor sinirlerim bozuluyor o yüzden.
Avokado Hayatdolu ilk öğrendiğim günden 35 haftalık olana kadar kullandım. 35 haftada bıraktırdı doktorum. Şuan 38 haftalık oldum herhangi bi doğum belirtim yok hala
prensimibeklerkenn Hayatdolu bn 33+6 haftalık hamileyim bende çok uzun bi zamandır kullanıyorum 32haftada doktorum 35 gibi bırakıcaz dedi ama sizin kullanma sebebiniz farklı olabilir bnm rahim ağzı kısalığı var en son 28 mm di bn o yüzden kullanıyorum doktorunuza sormanız en iyisi 😊
Sevdaa- prensimibeklerkenn merhaba 28 mm ölçüldüğünde kaç haftalık gebeydiniz acaba ben 24 haftalıkken 28 mm çıktı ve progestan kullanıyorum
mutlugebeee Sevdaa- benimde 24. haftamda 26 mm çıktı şu an 29 oldum o zamandan beri kullanıyorum 36′dan önce bıraktırmaz diye tahmin ediyorum
prensimibeklerkenn Sevdaa- canım ben 24 haftada öğrendim sol kasığım da sancı ve batma oluyordu doktorum ölçüm yaptı ilk ozaman 24üncü haftada öğrendim progestan proluton iğne birde endol diye bi fitil kullanıyordum 34+0 oldum ölçümlerim de 24 te 25 mm di 26 da 28mm 27 de 30 oldu 28 de 28mm olmuştu tekrar 31 ve 32 de de 28 çıktı 32 de endol fitili bıraktım 32den snra bebeğin böbreklerindeki suyu kurutuyo dedi doktorum iğneyi de bıraktım 30 da 35 de de progestanı bırakıcaz dedi doktorum bn çok korkuyordum bu haftaları göremem die ama Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman geliceğine inanıyorum ama bol bol dinlenmelisin bn belime yastık koyup ayaklarımı yükseltiyodum ama şuan öyle yapmıyorum artık içim daha rahat çok düşünmemeye çalış sende Rabbim hayırlısıyla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸