yelzkyatepe Merhaba kızlar , Hastane çantasına koymak için hangi bebek bezinden kaç numara ve kaç adet almalıyım ?? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca mama koymalı mıyım ?? Tercihiniz olan mamayıda yazar mısınız 🥰🥰
duyguluanneee yelzkyatepe mama koymanıza gerek yok ihtiyaç olursa hastane size temin ediyor bebek bezi de size kalmış ben doğumdan önce hem prima hem sleppy bio natural almıştım primayı hastane çantama koydum daha sonrasında sleppyden devam ettim hastane kalma gününüze göre koyarsınız günde değişebilir ama 7-8 tane gidiyor bence
Ipek0z yelzkyatepe 10 tane bez koysan yeter ben baby turco yenidoğan almıştım hala da kullanıyorum 6 aylık oldu çok memnunum. Mamaya genelde ihtiyaç olmuyor. Bol bol rezene çayı, kuru incir, tahin helvası varsa anne birası iç sütün zaten çok güzel gelir😍
Hayatdolu yelzkyatepe mama koymadım. Ama biberon koydum ne olur olmaz yanımda olsun diye. Mamayı hastane verir zaten vermese bile mutlaka hastane yakını eczane oluyor oradan alınır. Bebek bezi de ben bi paketi direk koydum çantaya yani benim aldıgım bez 48 adet bir adet ebeye verilecek bebek kıyafetlerinin içine gerisini çantamıza koydum ilk doğunca çok fazla bez değişiyor dediler . Dursun yanımızda. Numara olarak da 1 koydum ama alacağın bezin üstünde kilolar yazar ona göre alabilirsin sende misal iri bebek diyorsa doktor 2 normalsa 1
yelzkyatepe Ipek0z peki pompa vs koymam gerekir mi ? biberon filan henüz almadım çok kararsız kaldım almalı mıyım ?? çok sordum değil mii 😀😀😀
duyguluanneee yelzkyatepe prima 1 sleppy bio natural 2 numara aldım bebiş de tombikti biraz 1 numara biraz sıktı bebeğimi
yelzkyatepe Nureylaa inşallah🥰 Şu tatlı telaşları atlatıp kavuşuruz sağlıkla 🥰🙏🏻 Hergün yeni bir bilgi öğrenmeye devam 😀
Ipek0z yelzkyatepe pompa konusunda bence bebeğin emmesi daha iyi hastanede. Hem bağın kuvvetlenmesi hem alışmanız açısından falan. Ama almadıysanız muhakkak alın pompa gerçek bir hayat kurtarıcısı o olmasa ölürdüm herhalde mastitten🙄 biberon her ihtimale karşı alınmalı bence ben lansinoh aldım ve çok memnunum bir ara hastalandığımda full biberonla besliyordum ama meme reddi yaşamadım o biberon sayesinde 🌸 başka soru sormak istersen yanıtlarım hiiçç çekinme😍
bilnazo68o yelzkyatepe 1 paket baby turco aldım. 10 tanesini çantaya koydum. Oğlum da var onada baby turco kullanıyordum nedense pişik yapmaya başladı oo yüzden değiştirdim bebem natural aldım Bi pakette onu kullanıyorum memnunum
yelzkyatepe Ipek0z peki kendimiz için şu depend midir nedir ? ondan 1 paket alsak yeterli olur mu ?? Ayrıca kendim için ve bebek için başka ne olmazsa olmaz 😀😀
yelzkyatepe Ipek0z biberon için link paylaşabilir misin ? çok kararsız kaldım aslında istemiyorum ama her harikarda yinede bulunsun lazım olue belki 🥰🥰🥰
Mehtap23 yelzkyatepe ben prima aldım. Takımların içinede birer tane bez koydum toplam 13 bez çantada. Mama ben Migros’ta hazır sıvı mama varmış küçük şişe ondan alıcam aptamilin eğer gerekirse büyük paket alırım gerekmezse zaten almam . Yanlış hatırlamıyorsam 8-9tl bişey demişlerdi. 🤔
Hayatdolu yelzkyatepe aynen öyle yap belki mamaya ihtiyaç hiç olmayacak inşallahda olmaz tabi . Şimdi alıpda durmasın bekle biraz daha doğum sonrası duruma göre bakarsın
Ipek0z yelzkyatepe https://ty.gl/ezi4ikykpi valla benim elim ayağım oldu. Hani mama vermek zorunda kalmazsınız inşallah ama gazlı bir bebek olursa kimyon-rezene nane falan verirken yine lazım olucak💁🏻♀️ umarım açılır link