Esila_kayacan Goksugul ben de kızımda kuru üzüm kuru kayısı hoşafı yapmıştım baya faydasını görmüştüm dene istersen
Dilrubalida Goksugul 38+2 olarak sıze doktorumun bana tavsıye ettıgı seylerı önerebılırım. Ben gebelıgımın basından berı bulantı yasayan bırıyım ve ıstahsızlık.. bırkac hafta gerıdeydı ve doktorum bana özellıkle yesıl mercımek baklıyatlar kofte muz kaşar peynırı cevız cıg kuruyemıs önerdi ve bebek bır haftada 700 gr bırden almıstı sonrada duzenlı olarak yemeye basladım abartmadan ve suan 3.500 gr . Sızde tuketın faydasını gorursunuz ınsAllah . 🌸
ogretmen_anneee ucpasaannesi bıldırcın yumurtası konusunda tereddütte kalmıştım gebelerin tüketmesi konusunda . Doktorunuza sormuş muydunuz bende yemek istiyorum da sanırım adı normal yumurta gibiydi ☺️
ucpasaannesi ogretmen_anneee Evet sordum öyle kullandım . Özellikle hamilelikte bulantılar yüzünden iyi beslenemeyen annelere öneriliyor . Ama normal yumurta ile aynı anda tüketmeyin . Ben her gün normal yumurtami Hasladim yedim . Haftanin iki günü de bıldırcın yumurtasıni hasladim . Normal yumurtadan hiç bir farkı yok . Tek lokmada yutuveriliyor yumirta sevmeyen oğluma da veriyodum aynı zamanda ☺️
tomrisveannesi Goksugul eşinizin ve sizin doğum kilosuda önemliymiş. Benim doktorum öyle söyledi. Yani eşinizle siz küçük bir bebek olarak doğduysanız bebeğinizde genetik anlamda öyle olacağı için o dediğiniz yiyecekleri yesenizde kilo almayacaktır. Bence panik yapmayın başka bir doktora da görünün.
tugce_sultan tomrisveannesi aynen benım bebek biraz iyi doktor ana iri baba iri cocugun iri olması cok normal demıstı oyuzden üzülmeyin
Skaymak Goksugul Benim ilk bebeğim 23 haziran 2020 de dünyaya geldi 38 haftalık 3900 54 cm iri bir bebekti ben hamileliğimde et tüketemedim balıkta tek çeşit yedim tiksindim ama bol bol meyve sıkar ve sütlü nesquik yapardım biryerde okumuştım bebeğe kilo yapıyor diye gerçektende kilo yaptı ve iri bir bebek dünyaya getirdim haftama göre
tugce_sultan Goksugul saglıklı olsun gelişmesi iyiyse üzülmeyin minyon olsun neolacak kendinizi yıpratmayın lütfen
Skaymak tugce_sultan teşekkür ederim sezaryan doğumla dünyaya geldi doktor iri bir bebek olduğu için normal doğumu önermiyorum demişti evlatlarımıza sağlık versin allah 🙏🏻
Hira_20hira Goksugul bnmde 1 hafta geri geliyor 35 haftalık 2400 kilosu az dedi morelim bozuldu alır miki DHA 2 3 hafta var ne yapmam lazım acaba
Ayseyldrmx Hira_20hira bende 36 haftadayım bebegin boyu 40 cm kilosu 2 kilo 100 grm dedi biraz üzüldüm ama bakalım nasip
Asel_hafsa Goksugul çikolata yiyin derim kendim daha yemedim 20 haftalık olduğum için ama yengem aynı sizin durumdaydı bi haftada 700 grm aldı sadece çikolata yiyerek (ama her çikolata yiyilmez helal serfetikalı olanından tüketseniz daha Sağlıklı olur )
Urberrak Goksugul dondurma canım bana doktor söylemişti gerçektende doğru 1 haftada aldı bebeğim kilo
Seymakukul Goksugul içinizi ferah tutun kilosu gayet normal asıl bu haftadan sonra hızlı kilo alıcak, bebeklerin yapısına göre kiloları değişiyor bu gayet normal, sağlıklı beslenin yeter paket hazır gıda icecek vs kullanmayın, et sebze tüketin🦋
greybrde Goksugul ne görsem deniyorum ama olmuyor ne yazıkki 30. Haftada 1500 kilo idi boyu haftasına göre uzun kilosu az neden kaynaklı kilo alamıyor oğluşum anlamıyorum