Busra2013 Curcu KANSIZLIK EVET RISKLI BIR DURUM AMA BEBEK SADECE KANDAN BESLENMIYOR ANNE NE YIYORSA BEBEKTE ONU TADIYOR O ZAMAN DUNYADA BIR SURU KANSIZ ANNE VAR HICBIRININ COCUGU KILO ALAMAZDI GELISEMEZDI KANIN FAYDASI KADSR BESININDE ONEMI VAR KANSIZLIKTAN DOLAYI BEBEGIN GELISMESI DURMAZ DURAN OLABILIR AMA HERKESYE AYNI OLAMZ
Matahari Busra2013 burda her gün yeni şok edici yorumlar görüyorum ama sizinki zirve yaptı şuan 😁😁😁😁 acaba hiç düşündünüz mü o besinler ne yoluyla taşınıyor bebeğe.kan besini taşıyan maddedir zaten.oksijenden şekere kadar her şey kan yoluyla taşınır bebeğe.o yüzden hamilelikte kansızlık bebekte gelişim geriliğine neden olur
Busra2013 Curcu GOGLEDEN KOPYALAYIP YAPISTIRACAGINIZA DOKTORDAN OGRENIN BOYLE SEYLERI BENDE KANSIZIM KUZENIMDE KANSIZ DOKTORDA BEBEGIN RISKLI OLABILECEGINI SOYLEDI AMA ANNE BIRSEYLER YEDIKCe bebekte oyle ona gore kılo alır bana googleyle gelmeyın doktoruma degılde sızın google yapıstırmanıza ınanacak kadar aptal degılım ısıne bak
Curcu Busra2013 bence siz dünyanızı kuzeninizle sınırlayacak kadar sığsınız. Benim de doktorum demir eksikliği gördüğü için demir ilacı verdi her türlü eksiği de tamamlıyoruz. Siz kansızlığa havadan ne alaka demeseydiniz keşke bir google bakayım neymiş ne değilmiş diyemediğiniz için ben de okuyun anlayın diye kopyalayıp yapıştırdım yoksa sizin için oturup tez yazamam yada elinizden tutup kütüphaneye götürecek halim yok. Ayrıca bir önceki yorum da yok kuzenim böyle şöyle derken şimdi doktoruma değil size mi inanacağım diyorsunuz. Ben bana inanın şunu yapın mı dedim kan değerlerinize baktırın dedim ona da bakkal bakmıyor bildiğim kadarıyla(!) gerçekten saçmaladınız iyice doktorunuz da demiri düşük diye serum vermiş demek ki önemli bir şey değil mi?! Bunu idrak etmek bu kadar zor olmamalı ya. Kafanızdan yorum yazıyorsunuz cahil cahil bir de büyük harflerle ergen ergen altını doldurmayacak şeylerle geliyorsunuz en azından benim bir argümanım var. Cici bebe ye desem mutlu olacaktınız herhalde saçma sapan insanlar bana yorum olsun diye cevap vermesin bir zahmet cahil insanlara tahammülüm yok.
EgeAlya Goksugul KEÇİBOYNUZU ÖZÜ o kadar faydalı ki bulabilirsen KOSKA marka al yoksa HÜNNAP her gün 1 çorba kaşığı dolusu ye
idilmemi mutlugebeee he yok ben beypazarını övmedim yukarda bi karşılaştırma vardı da onun için söyledim. :) ben ikisini de içmiyorum. sarıkızı ben de duydum çok düşük sodyumu ama öyle her yerde bulunamıyor diye ulaşabildiğim en düşük sodyumlu ve iyi magnezyum oranına sahip olduğu için özkaynak içiyorum. Bimden çok alışveriş yapıyorum hep bulabiliyorum da şahane oluyor 🤣
mutlugebeee idilmemi evet evet gördüm yukarıda herkes bir marka söylemiş ondan yazdım bende😂 aynen sarıkızı bulması biraz zor ama çokta bir şey farketmez herhalde başka bir markada ya ne biliyim için gitsin yani😂
Nenehatun Ben de 23. Haftadayim 580 grammis bir haftada bu bebeğe kilo aldırman lazım dedi doktor. Aslında çoğu şeyi yiyorum. 1 kilo yoğurt ye her gün dedi. Yemeye çalışacağım artık.
gozdekrks Deryaturan_06 toz olandan içiyorum günde 1 2 kez şekerin yoksa eğer bence dene bende işe yaradı
nhbeyzanur Goksugul canım bi tanıdığım bana buğday yememi söyledi hatta bi arkadaşımız hiç bişey giyemiyordu bulantıdan dolayı ona da buğday yemesini söyledik ve bebek 4 kg üstü doğdu
Busra2013 Curcu allahtan zamanın yok hahaha zamanın olsa ne yapardın acaba zamanın olmadıgı halde usenmemıs googleden adamlık taslıo usenmıo uzun uzun yazıo zamanı yokmus ezık hadı ya yolunu al benım agzımı bozma
Nemusto Merhaba kızlar.Benım bebişte tombiş gidiyor düzenli yediğim kahvaltıdan önce üç ceviz.Yumurta mutlaka, kabak çekirdeği ve hafta iki gün mutlaka somon.Birde ayran her gün içiyorum.Diğer günler baklagil veya tavuk et😊
Bifat1 Pekiii biz 16+2 haftalığız bizde bunları yesek ki yiyoruuz bebeğin kilosu şimdiden fark eder mi yoksa bu bahsedilenler son aylara yakın mı 🌹 ilk gebelik o yüzden soruyorum 😂💕
Ezoanne Goksugul cicibeveveskisi kadar masum değilmiş çocuklara kesinlikle yedirmeyin diyorlar bence araştırarak tüketin
Birumuteses29 CerenSogutlu aynılarını bende tüketiyorum ama benimki 1 hafta geride bence çokta yemekle alakası yok gibi ben kendimde zayıfım eşimde öyle genetik dşye düşünüyorum eşimde diyo bizden zaten kilolu bi çocuk çıkmaz ikimizde minyonuz diye😁
CerenSogutlu Birumuteses29 Benim Eşimde Miyom Pek fark yok ki ben evlenene kadar 45 kiloydum 😂 belki bizim suanda önde ama haftasına ilerleyen zamanda eşitliycek belki sizin geride öne gecicek bebek bu belli olmaz eşimde bende 3 kilo doğmuşuz çokta kilolu değil idael doğmuşuz
Ayseyldrmx Goksugul benimde 36 hafta 2 kilo 100 grm dedi boyu 40 cm banada az geldi benim doktorumda minyon olacak dedi takılıyorum biraz ama çevremde saglıklı olsun diyor o yine doğana kadar 2.500 olur dediler bakalım 🥺muz da kilo yapıyormuş diye hemen aldım yemeye başladım
Curcu Busra2013 okuduğunuzu algılayın, türçeyi öğrenin biraz da araştırın sonra bana yazın muhattabım değilsiniz iyi günler.
Misto slnacar bişey yemeği halde böyle kilo aldıysa demekki annenin istahı yerinde olsaymış heralde bi 8 kilo falan dogarmış😱😂