brcuclkn Hanımlar günaydın. 24+2 haftalık hamileyim ve bikaç kere travazol deri kremı kullandım ayagımın altı kaşınıyo diye. Ve nasıl unuttum nasıl böyle bişeyi atladım bilmiyorum. Bu tarz kremler hamılelıkte zararlı mı kullananınız var mı aranızda hiç? Şu an çok vicdan azabı çekiyorum unutup bu kremı kullandıgım için😔😔
Hatunnn brcuclkn travazolu kullanabiirsiniz doktorum vajina kasintisi yasarsam kullanabilecegimi soyledi
Hamileyim brcuclkn bende bu günlerde kullandım canım hiçbir şey olmadı hatta doktora söyliyecem iki tane daha yazsın diye inşallah bişey olmaz doktoruna sor istersen
Fidashka brcuclkn insallah canim Bir dahaki sefere doktoruna sormadan kullanma boyle seyleri,birseferle bisey olmaz mrk etme😘
Hs4523 travazol kortizonlu bi krem o yüzden bence kullanmayın. Bendede vucüt mantarı var kadın dogumcum kortizonsuz spreylerden kullanabileceğimi söylemişti oceral diye bi sprey kullanıyorum bende
brcuclkn Hs4523 Hs4523 biraz önce doktoruma mesaj attım bişey olmaz ama kaşıntın geçtiyse kullanmana gerek yok dedi içim ferahladı bi an
brcuclkn Hatunnn bende biraz önce mesaj attım dayanamayıp o bişey olmaz deyince üstümden yük kalktı valla
MucizemE Travozor kremi geçen hafta doktor bana veri genital bölgem de kaşıntı var diye zararlı olsa vermezdi ☺️ 37+1 olduk korkma yani ama. Doktoruna sor istersen