Eveeeeeettt uzun bir yoldan geldik. Biraz geç oldu buraya yazmam ama anca kendimizi toparladık. Normal doğum için çok uğraştım yemediğim 🍍 Ananas, hurma gerek sıcak su hiç biri işe yaramadı. Çünkü bebeğim doğum kanalına inmedi. Salı günü başlayan bir kanamayla hastahaneye gittim açılmam var mı diye bakıldı ne bir açılma ne bir kanala inme vardı 40+6 olduğum için doktorum cuma kesin sezeryan dedi. Eve geldik benim sancım daha da şiddetlenmeye başladı. Çarşamba gecesine kadar dayandım. Gece o kadar kötü olmaya başladı ki 5dakkada bir olmaya başladı. Eşim ben annem sabahı sabah ettik. Dayanılmayacak derecede olunca hastahaneye gittik. Normal doğum sancısı çekiyormuşum ama bebeğim gelemiyormuş her sancımda bebeğimin kalp atışları değişmeye başladı doktorum acil sezeryana aldı. Yanımda ne bir kıyafet hiç bir şey yoktu. Annem hemen eve gitti ve ben ameliyattan çıkmadan getirmiş. Doktorum doğum sırasında nasılsın diye sorduğunda hiç böyle hayal etmemiştim çocuğun kıyafetleri yok diye ağlıyordum😂😂 Şimdi gülüyorum ama o an çok kötü bi durum gerçekten 😞😞 Allahım kimseye yaşatmasın🤲🏻 09.09.2020 saat 09.08 Ağlama sesini duydum yanağımın kenarına koydular öptüm kokladım o an hiç birşeyim kalmamıştı sanki o değil de ben yeniden doğmuştum tarif edilemez bi duygu gerçekten🥰 Çok korktum ona bişey olucak diye ama şuan tam 1haftalık olduk şuan oğluşum yanımda keyfi yerinde benim hikayem de bu umarım okurken sıkılmazsınız. Bide allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻💙🧿