Handan_65 Esmakoksal Bende bunlardan düşünüyorum bebek uyumayınca oturarak sallanır bnce fiyatına gayet iyi hatta civilde 100 tl bile düşmüştü
Sancarefeem Esmakoksal bence çocuk durgun yattığı yerde oynayan bir çocuksa alınır yoksa en iyisini aldım 4moms ama nafile durmadı kıyamet figan
Denizyildizii Esmakoksal Ben bundan alacaktım ama sonra puset aldığım için bundan vazgeçtim aynı işi görüyor
brndamla Esmakoksal Ben salonda oyalamak icin Letgo dan aldim,minderini yikayip guzelce temizledim. Ve sapasaglam ;) cok az kullanilmis zaten. Ust bolumune de oyuncak ordurdum renkli.. Gun icinde gerekli olacağını düşünüyorum 🌸 https://resimyukle.io/g/TEcLR03BtK
Esmakoksal Handan_65 arkadaşımda gördüm taşınabilir beşikte var ama cok uyumadığını söyledi bende şuan almayı düşünüyorum
Esmakoksal brndamla çok güzel yapmışsınız oyuncaklarını gayet iyi gözüküyor zaten cok kullanılmıyor 1-3 aya kadar anca
Ilkayy Esmakoksal aynısı ben aldım e bebekten çevremin baskısı ile aldım al çok rahat edeceksin bebekler çok seviyor diye. Diye aldırdılar herkes memnun bakalım doğuma 1 ay var
Aseltos9 Esmakoksal aynısından kullandım bebeğime eskittik hatta şuan 2.bebeğimede alacağım çok kullanışlı bi ürün çok rahat edersiniz
Mk34 Ben e bebekte indirim varken 100₺ ye almıştım yani uygun fiyatlısından alınabilir.Çok gerekli mi derseniz henüz deneyimlemedim fakat en azından aşırı pahalılarını almak yerine boyle daha uygun birşey alınabilir
sarebebeginannesi Esmakoksal ebebekten otomatik sallanabilen bitane aldim 700tl .. tabikide illaki olmasi gereken bisey degil ama olsa da cok büyük bir kolaylik anne icin. Icine koy isini rahat rahat yap. Hafif sallandigi icin de bebek daha rahat uyuya kaliyor
DilaDilara Esmakoksal Bagi dastana aldım, yazlığa vs götürebilmek için çok hafif ve sinekliği mevcut, uzaktan kumandası hız ayarları şarkısı var. İsterseniz flash bellek takıp ya da telefon bağlayıp istediğiniz şeyi de açabiliyorsunuz. Fiyat kalite dengesi özelliklerine göre bence çok iyi. 4moms mamaroo hevesim vardı biraz ağır bir ürün olması bana zorluk yaşatır diye seçmedim. Çünkü anakucağı istenilen odaya kolayca taşınmalı diye düşünüyorum. Amaç anneyi rahatlatmaksa 🥰
gokcekocyigit07 Bunun biraz değişik modelini eşim alıp geldi sürpriz yapmış güya ama gel gör ki ben hiç sevinmedim ya çok gereksiz geliyor böyle şeyler, şimdiden diyorum yer kaplıyor boşa, bakalım kısmetse doğumdan sonra belli olur işe yarayacak mı 😂
angime Esmakoksal ben gerekli olduğunu düşünüyorum açıkcası. Oturma odasındayken ona koymayı düşünüyorum, kucağımda olmadığı tüm zamanlarda ana kucağına koyarım ama tabi durursa😅 bazı bebekler hiç sevmiyo onu biraz yaşayınca görcez. Hatta babynest ile bunun arasında kalmıştım, ana kucağı aldım