Sevilss Rabiaydin Bunu zaten her ultrasona gittiğinizde bakıyor Dr sizin demek istediğiniz ne hamilemisiniz
Yagmur00 Rabiaydin detaylı ultrason da yapılıyor diye biliyorum benım doktorum bakmışti normal demısti
Aybuss Rabiaydin Senin doktorun para emici galiba? Doktorumuz ultrason da herşeyine bakıyor ekstra ücret falan da almıyor? Kemik ölçümü için ekstra ücret olmaz ki normal kontrollerinde bakılan birşey? Sen değiştir bence doktorunu 🙄
Rabiaydin Sevilss 17 haftalik hamileyim. Cinsiyeti %80 belli dedi, kemik ölçümü yapicam dedi ama muayene disinda ona da ayri ucret istiyor. O yuzden soruyorum
Sevilss Rabiaydin Ne alaka kemik ölçümünü kilosuna suyuna falan her kontrolde bakıyorlar ilk kez duydum ayrı ücret alındığını bilemedim. Detaylı ultrasyon bakıcak falan olmasın sen bi sor Dr bence bi yanlışlık olmasın. Eğer ayrı ücret alıyorsa bence başka Dr git kazıklanmak istemiyorsan
Rabiaydin Sevilss Enteresan. Haklısın evet benimde ilk zaten deneyimim tecrubem vs yok. Forumlarda da gordum herkes ya rebkli ultrasonda yaptirmis ya da dedigin gibi olmus.
Rabiaydin Yagmur00 Benim kendi doktorum istedi. özel muayenehanesi var. Bide ekstra ucret istedi. Sasirdim. Suan herkesin doktoru yapmis benim ki yapmiyor sanki hicbirsey sizden duyduklarimdan sonra
Annesivekiziiii Kemik ölücü mü için ayrı ücret mi ilkkez duydum böyle bir şey bildiğin para tuzağındayken düşürmek istiyor . Doktorun zaten ona bakmak zorunda detaylı ultrasyon vs oralardada bakıyolarlar. Çok şaşırdım
Rabiaydin Annesivekiziiii Evet bende sasirdim hani test mi ekstra diye. Arastirmak istedim. Teşekkür ederim bilgiler icin.
Yagmur00 Rabiaydin o ayrı ucret oldugunu ılk defa duydum canım sonuc detaylı cocugun bacagında kac damar var ona kadar baktı bilemedim kı yani