Semaa53 Kızlar 1 buçuk aylık evliyim ve hiç korunmdık 1 2 hafta önce mide bulantılarım oldu şimdi BEYAZ YAPIŞKAN AKINTIM OLUYO ve bel ağrısı pelvik bölgesi ağrım var sizce hamile miyim bu akıntının nedeni ne dün oldu sadece 2 kez akıntı?????
1melisa Semaa53 ben 1 gün geçmişti test yaptım pozitif gördüm bir test yapmanı önerrrim böyle düşünerek kendini yorarsın canım
Mericiik Semaa53 adete 12 gün varken bunlar hamilelik belirtisi olması pek mümkün değil gibi bence yumurtlamadır diye düşünüyorum. Daha cok varmış adetinize sabredin ve geçince test yapın sonra üzülmesi daha zor
Denizyildizii Semaa53 12 gün varsa hamilelik belirtisi olması mümkün değil gibi. Yumurtlama belirtileri bunlar bebek istiyorsanız bu günleri değerlendirin
bireylulmeselesii Semaa53 12 fun varsa 2 3 gün önce hamile kalmış olmanız gerek ve bunda belirti olma. Yuksek ihtimalle yumurtlama gününüz. Beyaz akıntı yumurtlama gününde de olur
L_51 Bazen yeni evlenince de böyle şeyler olabiliyor adet gününüzü bekleyin derim gününüz geçerse test verirsiniz boş yere umut bağlamış olmazsınız 😊
1melisa Semaa53 daha erken canım o kadar erken hissetmen mümkün değil tabi benim görüşüm bu yinede hayırlısı nasılsa myle olsun hakkknda
1melisa Semaa53 o konuda bilgim yok ama yumurtlama günlerimş degerlendirdim ben ve nasip oldu eger istersen sende öyle yapabilirsin 😉
1melisa 1melisa ben bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi sipariş verdim sanada öneririm doktorun dedigi günle bir çıkıyor
Semaa53 Denizyildiziiilk 2 gün normal adet kanamasına benzetiyorum son 2 gün normal kırmızı lekelenme gibi oldu 5.gün bitmişti zaten ilişkim olmuştu
Mericiik Semaa53 bilmiyorum bende hiç öyle olmadı :) doktora gitseniz bile henüz cok erken adetinizi bekleyin bence boşuna üzülmemiş olursunuz. İnşallah hayırlısı olur hakkınızda