Zehra9616 Kızlar günaydın ben her sabah oglumu okula gonderiyorum evi toplayip oturacağım vakit 2 tane yesil limon alip tuzla yiyorum her gun mutlaka yapiyorum ama sıkıntı olurmuki ya 14+3 olduk bugun kafam karisti arastirdim hem iyi hemde kotu seyler okudum kotulere takilmadim aslinda ama aklimdada kaldi sizce ne yapmaliyim?
Halimea Zehra9616 miden yanmıyomu ben suan tuzlu seyler ekşi yiyince cıkartmak istiyorum geri midem yanıyo kezzap dökmüş gibi sanki 🤦🏼♀️Ama yinede sen doktoruna taniş cnm benim 🤗
Berraeva Zehra9616 Ben limon delisi olmuştum hamileliğimde günde 3 4 tane yiyiyodum 37 gün oldu doğum yapali çok şükür hiçbir şey olmadı hamilelik boyunca da. Hatta annem dalga geçiyo o kadar limon yedin ki kızın da limon gibi sarı bebe oldu diye 😂
yagmurdzgn54 Zehra9616 onceden limonu bende cok yiyordum ama cevremdeki insanlar bazi hurafelerden dolayi limonun bebegi erittigini soyluyorlar pek inanamadim ama mesela kilolu bi insan limon suyu duzeenli ictiginde zayifliyor o aklima geldi o yuzden kestim yemeyi bende
Berrycherry Zehra9616 aa çok olmuş sanki🙈 belki telefonla sorabilirsiniz. Limon faydalı bi meyve, ben de grip olduğumda günde bir limonu sıkıp içiyordum bi sıkıntı olmadı ama 2 tane yiyince mideye zararı olabilir, baya asidik çünkü. en doğrusunu doktor bilir🙏🏼
Sblatc Zehra9616 o kadarını bilemiyorum sizin durumunuza bağlı kanınız katıysa iyi gelir ama değilse kötü gelebilir. Doktora sormak lazım
Fatmakara97 Zehra9616 kan sulandırıcı özelliği varsa fazlası Allah korusun kanama olur daha önce başına gelen tanıdığım vardı
Zehra9616 Berrycherry doktoru arama gibi bi durumum yokki devlete gidiyorum randevu bulursam haftaya gidicem insallah cok saolun💕
Zehra9616 yagmurdzgn54 zayiflamaya yardimci oldugunu biliyorum denedimde ama bende yag aktman sayisi arşa deydi o yuzden erimiyo 😂
yaseminan Zehra9616 hamileliğin ilk haftalarında aşırısı düşük riski yaptığı için çok önerilmiyor ama sonrasında C vitamini bence bişey olmaz bende her gün bir tane mutlaka yiyorum 😄
Zehra9616 Elbet-birgun-kavusacagiz gunde 2 tane daha cok yemek istiyorumda durduruyorum zorla kendimi
Melek3 Zehra9616 ben yiyordm 😅 gene sen sabah akşam yiyormussun Cazip ben bir oturmaya 2-3 tane tuzla tuzla ye onu yiyince çok rahatlıyordm mide bulantım olsn can cekintime😂
Pirayeada Bende gün de yarım limon sıkıp içiyorum doktora sordum zararsız dedi gebeliğin basından beri içiyorum
Zehra9616 Pirayeada yarım yine masum gorunuyo benimki gozume buyumeye basladi gercekten birakicam artik yemeyi az kaldi😊