Balbeby Oğlumu görmeye gidicem bu gün Allah izin verirse geçen sefer biraz sıkıntı çıkmıştı inşallah bu sefer herşey yolundadir sizler napiyorsunuz ne zaman gidiyorsunuz bebisinizi görmeye rabbim sağ saglim dogumalarini nasip etsin inşallah💙🤲
Eda-5807 Balbeby bende yarın gıdıyorum görmeye her gıttımde çok heyecanlı oluyorum bakalım doktor ne dıycek
yusufalpmom Balbeby enfeksıyon bendede çıktı canım bayagıda yüksek dedi ılac vermedi kefir içtim azalmış tavsıye ederım
Balbeby yusufalpmom bakalım canım bu gün tahlil vericem tekrar ne durumda Belizmoms hadi hayırlısı canım o an çok güzel bir duygu ben ilk gördüğümde çok tuaf olmuştum
Belizmoms Balbeby bizde bugün gidicez detaylı ultrasona giricez kızımızı görcez çok heyecanlıyız eşimle 🥰😌
Belizmoms Balbeby Balbeby amin canım çok merak ediyoruz nasıl birşey ilk gebeliğim bu arada fazla heyecanlıym🥰
neslican0644 21+3 bugün detaylıya giricez we cinsiyet öğreneciz bakalım inşallah sağlıklı olsun güzel haberler alalım hepimiz 🥰
Elif3434 Ben de bugün gideceğim geçen kontrolde duyduğum şeyleri duymam inşallah 🤨 kızımla açık görüşümüz var bugün 🥰
Elif3434 Balbeby bebeğe dolikosefali denildi ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum bu gidişimde detaylıca soracağım