Essraanil Kızlar günaydın.bat 28 eylül ya da o civarlar olanlar var mı biz de beraber bekleyelim 😍 Rabbim her isteyene nasip etsin yumurtlama takip ettiniz mi nasıl gidiyor ?
Smk Essraanil benimde 27 eylül bat işk defa bu ay ovulasyon takibi yapmadım ama vıcudumu tanıyorum muhtemel yumurtlamam 11 eylülde oldu yumurtlama agrısından be akıntılardan anladım ama ben artık bekleyip üzülmek istemiyorum regl olurum yine bakalım hayırlısı
dtbsra6 Essraanil ben varıım ✋🏻 Normalde 20 sinde regl olmam gerekiyor ama yumurtlamayı 13 ünde gördüm, ayın 30 u gibi de test yapmayı düşünüyorum 🤗
Deletedmom4548454 Essraanil benimde 10 u yumurtlama 11 i çatlama 22 eylül ü bekliyorm test yapmak için insallah tutar hepimiz de istediğimz sonucu alırız😘😍
Essraanil Smk canım yeni gördüm yorumunu benim de umudum yok hiç bekliyorum bakalım nasip.ben de güya doktora yaptırdım yumurta takibi çok iyi anlamadı inşallah tutmuştur hayırlısıyla güzel haberler alalım
Smk Essraanil canım benim inş Allah isteyen herkese versin ben 2 yıldır ugrasıyorum umut falan kalmadı artık mucizeler bekliyorum işte
Essraanil Ogretmenanneyim ah inşallah güzel haberler verelim birbirimize🙏🏻 Ben de 8 10 12 14 denedim denemeye de devam inşallah tutturmuşumdue😁
Ogretmenanneyim Ben sadece 7 si degerlendirebildim cok umudum yok ama bakalım ne zaman test yapacaksın 🙃
Essraanil Ogretmenanneyim yok canım sonra hayal kırıklığına uğruyorum en azımdan yoksa garanti o gün öğreneyim net olsu 😃
Essraanil dtbsra6 ah canım inşallah güzel haberler verelim ya ben rastgele denedim inşallah tutmuştur😁
Essraanil sdmr20 yaa baya erken olmuş yumurtlaman 😃 gerçi herkeste değişiyor ama inşallah çok güzel haberler alalım hep beraber canım😍🙏🏻
Suleblc Flyderndkk benle aynı geçen ay 6 gün geciktim test yaptım negatifti sonra adet oldum zaten ama yumurtlamam geç olmuştu herhalde adetim de ondan geç oldu inşallah bu ay olur
sdmr20 Essraanil aynn bu ay erkem oldu baya şaşırdım bende ama sadece o günü degerlendirebildm pek ümitli değilim 😁