Mlkbrn 2melekannesi_ yazarken bile kendimi kasıyorum yaparken siz düşünün alışamadım hala 1 hafta oldu
Leylaakcay @Mlkbrn doktorunuz oksapar ı önerdiyse onu vurulun. Kendiniz değişmeyin. Bende 12 hafta dan, beri vuruluyorum ağrı sızı oluyor ama mecbur cocuklarımız için dayancaz🙏😌
Mlkbrn Leylaakcay evet onu önerdi ama çok zor vurunuyorum ya acısından dolayı 10 dk da anca vurunuyoruz
Medid06 Mlkbrn bende 27. Haftamda covid geçirdim kan sulandırıcı kullandım ama hastalığı atlatınca bırakmam söylendi sizin neden bu kadar uzun ki
Mlkbrn Medid06 hiç blmyorum ki ben koronayken hiç bir şey kullanmadım kuru kuru atlattım doktorum bana kan sulandırıcı kullanacagımı söylemedi karantina bitince farklı doktora gittim o söyledi
Elcnbykckr Mlkbrn iğneyle hapın etkileri aynı ama görevleri ikisininde birsz farklı. Aslında hap daha etkili diyebilirim iğne sadece günü kurtaran bi sulandırıcı. Doktor değişiklik yapmadığı sürece siz değiştirmeyn
yaseminan Mlkbrn üst bacağın yumuşak tarafına zaten bu iğnenin kesinlikle kaba etme yapılması lazım kasa denk gelse kötü oluyor