Gunesim1 Kızlar bebekler bazen beline bazem hatta ensesine kadar kakasını çıkarabiliyormuş. O bebek deterjanları ya da granül sabunlar o kaka izlerini geçiriyor mu? Yoksa kaka bulaşan kıyafetleri kaynatmak şart mı? Neler yapıyorsunuz?
Aseltos9 Gunesim1 yıkamadan önce beyaz sabun ve sıcak suyla güzelce akıtıyorum öyle makinaya atıyorum bi sıkıntı yaşamadım hep geçmiş oluyor ☺️
MelekEzgi Gunesim1 deterjanlar ve leke çıkarıcılar bir işe yaramıyor. Alıyorsunuz beyaz kalıp sabunu 🤣kıyafete bir iki sürtüp az da çitileyip atıyorsunuz makineye. Tertemiz çıkıyor 😍 kaynatmakla falan uğraşmayın hiç gerek yok.
metehaninannesiii Gunesim1 aynen canim bi hafiften beyaz sabunla citiliyorum sonra da hop makineye atiyorum
Msmk Elite home Diye bir markanın doğal bitkisel olan çamaşır suyu tozu var onu aldım 30 senelik bebek eşyalarındaki lekeleri dahi çıkarttı çamaşır suyu kullanmayan biri olarak elim kolum oldu tavsiye ederim hem ekolojik hem temiz
Gunesim1 Msmk direk makineye mi atıyorsunuz yoksa çamaşır suyuna basmak gibi bişey mi? Bir de renkliler de yıkanıyor mu,?
Msmk Gunesim1 eski lekeliyor olan eşyaları sıcak suda tozu eritip beklettim bir gece makineye attım. Tenkli beyaz siyah farketmiyor hepsinde kullanılıyor normal lekeli çamaşırlar İçin de makine deterjan gözüne koyuyorum deterjanla.
poyrazinannesi3547 Kızlar e bebeğin kendi çamaşır deterjanını kullanan mi çok övdüler ama bilemiyorum yada duru granül mü alsam