Sayee Merhaba 8 haftalık hamileyim 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı çok şükür bugün hiç olmadi aynı sorunu yaşayan oldu mu?
SF06 Sayee bu haftalarda yerlesme kanamasi olurmus ama yinede hemen hastaneye gitmeni oneririm çünkü dusuk riski falansa iğne falan yaparlar
Suzanne Sayee aynı haftada benimde kanamam oldu kahverengi. 6 gün bugün ve Progestan kullanıyorum Allah’a sükür azaldı mutlaka doktora görünün
birkizbirerkekannesi Sayee 8 haftalikken yaşamıştım kesede kanama vardi tuvalet haricinde kalkma demisti doktor. İğne yapıldı pregestan kullanım 1 hafta sonra düzeldi. Şuan 30+5deyiz cok şükür. Arada küçük küçük kanamalar oldu yine ama sebepleri başkaydı. Tekrar ederse bence doktorunuza danışın 😊
Sayee Ceysii01 Rabbim şifa versin doktorunuz ne dedi? Benim rahim kapalı ama yinede risk var bol bol dinlenmemi tavsiye etti
Ceysii01 Sayee herhangi bi sorun yok bebekler saglikli 2 haftada bir ultrasona giriyorum lekelenmelerde devam ediyo risk varda demediler ben kendim dinleniyorum hep ikiz gebelik zaten riskli cünkü
gokcekocyigit07 Doktora gitmediniz mi ? Hamilelikte hiç bir leke, kanama ihmal edilmemeli, mutlaka gidin.
Sayee Suzanne Evet göründüm aynı ilacı kullanıyorum bugün hiç lekelenme olmadı çok şükür sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🥰