Amineninannesiii Kızlar 20+4 haftalık hamileyim dün ilk aşımı oldum kolum çok ağrıyor acaba nasıl geçer
Belizmoms Amineninannesiii genelde buz koyun diyorlar. Bide bolca kolonlayı pamukla bastırın biraz . bende 20+1 oldum bugün doktoruma sorucam izin verirse aşı olucam inşallah siz hangisini oldunuz
Umudun_annesi123 Amineninannesiii ben 22 haftalıkta oldum aşımı tam 7 gun ağrısından uyuyamadm bile çok kötü ağrıdı
smyye_96 3-4 gün bayağı şiddetli ağrı oldu hiç bişey yapmadım kendiliğinden geçti. 2. Doz o kadar ağrı yapmadı 1-2 günde geçti
Belizmoms Amineninannesiii He anladım bende 17. Haftada oldum ilk gün birşey yoktu sonraki üç gün kolumu kaldıramadım sol tarafıma yatamadım çok kötüydü buz koydum iyi gelmedi kolonyada iyi gelmedi bende sıcak suyla duş aldım sıcak uygulama çok iyi geldi kolum yumuşadı deneyin isterseniz
Berrycherry 3 gün sürüyor ağrısı, çok yapılacak bir şey yok. Kolunuzu kalp hizasında tutmaya çalışın, bi havluya sarıp biraz buz da koyabilirsiniz.
nursahcetin Kızlar ben 21+4 üm bugün ancak tetanoz olmadım sağlık ocağınızdan aramışlardır ama yanıtlamadım sanırım gelen aramayı :( geç kalmış olabilir miyim ???bugün aklıma düştü birdenbire nasıl bu zamana kadar düşünmedim die kendime kızdım ve panik oldum epey beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :( bu arada kasım 2020 de tek doz tetanoz olmuştum parmağımı kestiğim için )