Günaydın kızlar kendimi biraz toparlayıp bende buraya anne olduum diye yazmak çok istiyordum şükürler olsun nasip oldu bende anne oldum ❤️ daha önceden 3 tane düşüğüm vardi bu yavrum içinde hiç hazırlıksız yakalandım ne pıhtılaşma testi yaptırabildim ne başka birşey hep korku doluydum acaba yine ki kaybedicem bebeğimi yine ki düşük olucak korkusu taa ki minik bebeğimin kalp atışını duyana kadar sonra ona sımsıkı sarıldım o da tutundu annesine öyle korku dolu zamanlar geçirince insan ister istemez korkuyor çok korkuyorum hareketlerini hissedene kadar da hep korktum coraspirin kullanıyordum belirli zamandan sonra bırakınca yine aldı beni bir korku ya pihtilasmam varsa bebeğime birsey olursa korkusu çok şükür hepsi geçti benim gibi kaybı olanlara umut olsun bu postum rabbimin mucizesi diyorum sabır ettim sabır ettik şükürler olsun rabbim yuvamizi şenlendirdi oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etti umudunuzu asla kaybetmeyin dua edin herşeyin vakti ve saati var buna çok inanıyorum 13 eylülde aldım bebeğimi kucağıma sezeryan ile doğum ettim çatı darligim olduğu için hastaneye gidene kadar yine korku doluydum istemsizce hastaneye gittik nts ye girdim bir önce ki günde nts günüde bebeğimin çok değişik harekleri vardı fazla hareketlenmisti diyebilirim meğer doğumda öğreniyorum 3 defa boynuna kordon dolanmis iyi ki diyorum iyi ki sezeryan olmuşum ağrısı açısı çok Fazla olsa da bebeğim yanımda ona bakınca ağrıyi düşünmüyorum bile çok uzattım hakkınızı helal edin çok karisik anlatmışta olabilirim tam bir lohusa kafası diyeyim onada 😄 umudunuzu kaybetmeyin rabbim isteyenlere annelik doğumu olanlara kolaylıklar versin inşallah 🤲🏻❤️hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularıniza ❤️🤲🏻👼🏻