arenikom Duyaniniz var mi kordondan kurtulur mu geri kalan her seyine cok iyi ve hareketli bir bebek dedi. Aklımdan çıkmıyor
Sebihaygt arenikom Hic korkma cnm Allah’ın izniyle bişi olmaz ben ilk oğlumda öyle olmuştu hem de iki kez dolasmisiti boynuna kordonu doktorum hiç endiselenmene gerek doğum esnasinda cirarim dedi ve sorun yaşamadık hamd olsun.oglum şuan 11 yaşında ☺️
Sakinem212 arenikom yeterli kan akışı varsa sorun değil benlmde kızımda kordon dolanması vardı öyle normal doğum yaptım .
Mehparesultan arenikom 32 haftaligim aynı dert bizdede var kordon atkı gibi boynundaymis duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor korkuyorum allahim yardımcımiz olsun inşallah
BeRidwan İnşallah iyi olur hareketten ötürü dolanmıştır bana da dua eder misiniz lütfen 24 haftalığım erken doğum riskim var inşallah olmaz çok çok korkuyorum
arenikom BeRidwan BeRidwan merak etme canım inşallah olmaz onlar bizden daha güçlü. Ve insallah annesini uzmeyecektir
Cnsymn BeRidwan korkma Rabbim bir caresini veriyor ben şuan 29. Haftamdayim benim de yedi haftadır erken doğum riskim var insan panik yaptıkça daha da kötü oluyor. Rabbim e bırak o yardımcı olur bizlere 🙌
arenikom Sebihaygt Ya hadi darısı başıma benimki de oyle hareketli ki hep eliyle yüzünü kapatti kordon da omzuyla boynu arasinda gozuktu
BeRidwan BeRidwan emys292 yatış verdiler kalkmam wc dışında sınırlı, dua edin lütfen şimdi doğmasın 😞 çok erken emys292