Meryemtrksoy Berra71 rabbim bidaha yaşatmasın inşallah insanın da ödü patlıyor ağrır mı gene diye sadece bi kaç gün yerken içerken kollaman lazım söylemiştir zaten öyle yap böyle yap diye illa ki insan kendini düşünmüyor ki zaten hamileyken hiç bende aynı başıma gelmeyen kalmadı şu 6 ayda oram geçiyor oram başlıyor 😂🙈ay şimdi gece güzeeeell bi uyku çekebilirsin misler gibi çok seviniyorum valla senin adına ❤️
Berra71 Meryemtrksoy yorumun çok mutlu etti beni benim adıma mutlu olman allah razı olsun canım benim. Allah yardımcımız olsun dişte dayanamıyorsak doğuma nasıl dayanacaz bilmiyorm 😀
honeyland Berra71 bende apseli dişle uğraştım 1 hafta nerdeyse en son antibiyotk kullandım da geçti çektirmedim 2 ay var doğuma inşallah ağrımaz yine doğumdan sonra çektiririm
Berra71 honeyland inşallah ya ama Doğumdan sonra mutlaka yap çok iyi anladım ihmale gelmiyor gerçekten
Meryemtrksoy Berra71 ah canım benim diyorum yA çok fena çektim şu yakın zamanda o yüzden kendimde olmuş kadar seviniyorum zaten sana 😘😘deme öyle dayanırız Allah’ın izniyle o zaman be gösterecek bakalım vücut doğum ağrısını Zihnine kaydetmezmiş ya bi tek o acıyı hatırlamazmış diş ağrısı öyle değil ki azıcık sızlasa nasıl geleceğini biliyorsun sonunun bide mübarek de hep geceyi beklemiyor mu yatsın da uyutmıyayım der gibi senin bu geçiçi dolguyu hemen yaptı mı ya bende yaptırcam bitane daha var çürük ona kanal tedavisi yapılması lazım dedi uzun sürcek diye üstüne olup gitmedim ama arada yokluyor gene
Berra71 Meryemtrksoy 😅😅 ay okadar haklısın ki gündüz hiç bir şey yok gece oldumu başlar sabaha kadar. Bakalım hamilelikte allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻 Dolgum geçici değil kalıcı yaptı ama Doğumdan sonra tekrar gitcem hamilelikten mi bilmiyorm ama kırık olanın yanındaki dişim de çürümüş akıllandım dişten yana ihmal etmem gider bi bakım yaparım
Meryemtrksoy Berra71 aaa bak senin de benimki gibi olmuş benimde doktor kırık ama yanındakini de çürütmeye başlamış demişti diğer tarafımda da var benim işin kötüsü ee bi günde nasıl yaptı kuzum o dolguyu ya önceden uzun sürüyordu bu işler bi günde oluyorsa bende gideyim pazartesi olmadı valla
Berra71 Meryemtrksoy demi ikimizin aynı demek. Ya film falan çekmedi direk uyuşturdu dolgu yaptı yani yarım saat 40 dk falan sürdü
Meryemtrksoy Berra71 iyi o Zaman ya bende gitsem hemen olcak demek ki diş çektirmekten korkmuyorum şu kanal tedavisinden korktuğum kadar iltihap yoktur da ondan çekme ihtiyacı duymamıştır
Mercimekveannesi35 Berra71 merhaba 2 gündür benimde diş etlerim şiş yüzüm bile şişti geceleri ağrıdan uyuyamıyorum,bugğn pamuğa propolis damlatıp diş etlerimi sildim çok iyi geldi,ama tabi bi doktorunuza sorun ben yutmadım sadece sildim..Allah herkese şifa versin..
Berra71 Mercimekveannesi35 amin allah razı olsun canım. Ben gittim bugün dolgu yaptım dişime film falan çekmediler sadece uyuşturup dolgu yapıldı şuan çok iyim 5 gündür ne uyku ne birşey kalmıştı bende dayanamadım gittim vallah yaptım