evlatkokusu0806 Yere yıkılacaktım neredeyse eşim tuttu başım ağrıyor çok napmam lazım tansiyon aleti yok
Fadikb evlatkokusu0806 gidip ölçtürün tansiyonunuzu ve lütfen tansiyonunuz düşük mü yüksek mi bunu bilmeden öyle tuzlu ayran limonlu su ayağınız yukarı dikmeler felan yapmayın çünkü tansiyon aletiniz evde yokmuş . Bilmiyorsunuz şuanda düşük mü yüksek mi
Fadikb piremsesce evde tansiyon aleti yokmuş şuanda tansiyonu düşük mü yüksek mi bilmiyor. Tansiyonu düşükse sizin dedikleriniz iyi gelir fakat yüksekse daha da yükseltir tansiyonunu ve Allah korusun hiç iyi olmaz
Sevib Bende öyle oldum hastaneye gittim acile tansiyon baktılar baş ağrımda vardı serum ve hava verdiler bende gidip bir baktırın derim
piremsesce Fadikb genelde tansiyon düşğklüğü baş dönmesi yapar tansiyon yüksekliği baş ağrısı, en güzeli doktora gitmek olacak tabi
Fadikb piremsesce 3 yıldır yüksek tansiyon hastasıyım ve başım dönüyor yükseldiğinde 🙄 annemde aynı şekilde . Kişiden kişiye değişir o yüzden tansiyonu bilmeden müdahale etmek çok doğru değil.
piremsesce Fadikb çok geçmiş olsun benimde tansiyon düşüklüğüm var ve hep başım döner. Annem teyzelerim hiper tansiyon baş ağrısı olur. Kişiden kişiyr farklılık gösteriyo biraz insanın kendi vücudunu tanıyıp bilmesi lazım bu durumlarda
Fadikb piremsesce kesinlikle ☺️ Yanlış anlamayın az önce sizin söylediklerinizi eleştirmek için yazmadım sadece herkeste belirti aynı olmuyor o yüzden yazma ihtiyacı duydum. Belki arkadaşında yüksektir tuzlu ayran daha kötü yükseltir diye açıklamak istedim 🥰
canand24 Fadikb Dünkü faciadan sonra açıklamaya çalışmış çok tatlısınız ya 🤭😊 Haklısınız da bende ilk aylarda yüksek tansiyon sorunu yaşadım hem ağrı hem baş dönmesi göz kararması vardı o sebeple önce ölçülmesi gerek
Fadikb canand24 o senin tatlılığın 🥰🥰 dün hep kaosa çekildim 😂 bugün dikkatli adımlarla ilerliyorum ☺️ Geçmiş olsun tansiyon sıkıntılı iş vallaha
canand24 Fadikb Allah başka kaoslar vermesin 🤭🤭 Aynen öyle çok şükür benim ilaç kaynaklı çıktı bırakınca bi daha sorun yaşamadım
Fadikb canand24 😂 burda kaos bitmez ben o kadar karışmayayım yorum yazmayayım diyorum ama o saçma postları görünce yine dayanamıyorum 😂 tansiyonunun iyi olmasına sevindim dikkat yinede tabi tuz çok tüketme
canand24 Fadikb Ben genelde sessiz okuyorum onları 😄 Bu aralar daha az görüyorum ama ben sanki Dikkat ediyorum tabi ki 🙏🏻😊 sana da geçmiş olsun 🤲🏻