Elif8888 Ayseyyy 39+5 olduk bugün muaynem vardı alttan baktı doktor rahim yumuşamış dedi 2 parmak açıklık var rahimi uyarıcam şimdi dedi bekliyorum yakınmı dır doğum acaba
Emineyavuz_53 Uyku gelmiyor galiba beni sevmiyor artık 😄 yerinde olmak çok isterdim şu an 29 haftalık .. bol bol.squat yap hurma ye otur kalk belkim.gelir minnos
hanimhanimcik 36+0 uyku yok bol bol ağrı ve kramp var. adım atamıyorum çatı ağrısından. artık bende hurma yemeye başlicam sanırım
Ayseyyy Elif8888 Bana sadece çatı zamanı bakıldı dün gittim nst de hazırlık sancıları var dedi bebek için 3gün sonra tekrar nst dedi dün akşamda belden kasığa vuran sancılarım oldu geçti Rahim uyarma neymişki 🧐🤔
Minnacikbiranne Ayseyyy Yarın testler yapılacak öbür gün yatışım yapılacak suni ile dogurcam eğer bu arada doğumum gelmezse tabi . En son gün 17 Eylül tam hamilelik süresinin dolduğu gün
Prettywoman91 Ayseyyy son 8 benimde. Geçen hafta kontrolde kafası kanalda bile değildi hala da değil galiba göbeğim yukarda çünkü. Dün popomda inanılmaz bir baskı vardı ve kabız olmadığım halde basur oldum 😖 bu şekilde normal nasıl doğurucam korkuyorm artık
Ayseyyy Prettywoman91 İnmesi için bol yürüyüş merdiven in çık benımde 37 gibi indi bende çok zorlanıyodum benimkinin başı 7aydan beri aşşagııda ama o inmemesi cok zor oturamıyosun yemek yiyemiyosun miğdeye baskıı 😑😑 sonradan indi ve şuan baya aşşagıda ve sıcak duşta yardımcı oluyor 🌸
Prettywoman91 Ayseyyy yürüyüş squat hepsini yapıyordum. Ama şimdi popomun acısından ancak yatabiliyorum valla Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde kurtarsın 🌼🌼