badembid Bsrydmr aynen ben de öyle düşündüm set almadım tek aldım bilerek. Eğer biberonluk durum olursa cam set alırız dedik bakalım😌
elkacin badembid bence yeterli içinize sinerse öyle yapın, yine de hastaneye sorar teyit alırsın ☺️☺️ Çekim için ne aldınız veya yaptırdınız?
elkacin badembid biliyorum orayı cok güzel seyler var 🌸 ben akdenizo dan nakışlı yaptırmayı düşünüyorum ismiyle
elkacin Kızlar hastane fotoğrafcısıyla anlastınız mı? Konustunuz mu? Nasıl oluyormus o işler bi fikriniz var mı? Ben öyle havalı seyler istemiyorum ama anı fotomuz olsun istiyorum mutlaka, çok sempatik geliyor. Size danısayım dedim ne yaptınız diye
badembid elkacin canım ben instagramda bir fotoğrafçı buldum. Ağırlıklı Acıbadem gruplarına gidiyor byfeoglufotography adı kendisi ile anlaştık. Doktorumu da hastaneyi de tanıyordu. İsterseniz ona bakabilirsiniz. 3 çeşit paketi var
elkacin badembid fiyatları nasıl acaba özel değilse bilgi verebilir misin? Simdi bakayım hemen inceleyeyim hesabı 🙊 gerçekten “fiyat bilgisi için dm” olayından gına geldi bıktım yıldım. Kapı süsü arıyorum hepsi aynı fiyata yapıp asla bilgi vermiyor 🥶🥶
badembid elkacin ben 2. Paketi seçtim galiba 1-3 dk arası klip, doğum çekimi ,ertesi gün oda çekimi oluyor anne baba bebek, albüm de veriyor 1.300 TL anlaştım ama 3 ay önce anlaştım güncellendi mi fiyatlar inan bilmiyorum 😇😇
elkacin badembid yanlıs hatırlamıyorsam 25ten önce mi 30dan önce anlasma yapmıyormus(hafta) o nedenle yazmadım ama zamanı gelince yazayım cokkk tesekkurler 🌸
badembid elkacin evet bana da aynısını demişti ama daha sonra yazdığım için anlaşmıştık isterseniz bir konuşun yine de😌
elkacin sinas eheheh iletişim için dm den sizinle irtibata geçmiş gibiyim 😝😝 kısabifilm ile konusmayı düşünüyorum ben de
Bsrydmr badembid sizinki iyiymiş ona bende bakıyım daha o kısma bakmamıştım çok iyi oldu valla bu grup😍 kızlar çok yararlı oldu bizim için @elkacin @sinas
elkacin Bsrydmr @badembid @sinas hastane ziyaretçi vs o işleri konuşan oldu mu? Bu aralar cok fazla duyuyorum ziyaretçilere müsade varmıs diye. Geçen bi arkadasımın ablası doğum yapmıs odayı süsletmisler ziyaretçi gelcek vs diye ben şok🙊 sanırım kural olarak yok kabul etmiyoruz deyip o zaman gelince esneklik sağlıyolar sanırım karıstı iyice kafam
Bsrydmr elkacin @badembid @sinas canım şimdi öyle belki ama bende gördüm odayı süsleten bi kaç tane biz Aralık ocak şubatta doğurcaz sırayla o zamana ne olur acaba🧐
badembid elkacin ben de hiç konuşmadım canım ama merak ediyorum çok benim de duyduğum ziyaretçi gelebiliyormuş galiba
sinas elkacin yok daha karar vermedim ama Seda hanım çok tatlı biri tercihim ondan yana olur muhtemelen😊
elkacin sinas kısabifilm çok pahalı teklif verdi 2000lerin üzerinde standart bir sey almak istersen. Zaten teklif formatı biraz garipti belki de ben yanlıs hesapladım 🙊
elkacin badembid etrafımda aşısız kimse yok ziyaretçi olarak gelebileceğini düşündüğüm ama biraz geriliyorum yine de ya ben açıkçası ziyaretçi gelsin ille de diye isteyenlerden değilim 🥶 aileler zaten evde olacak tanıdığımız bildiğimiz görüştüğümüz insanlar ama diğerlerini bilemiyorum. Çok hastayım 1-2 haftadır canımdan can gitti bundan sonrası hep hastalık dönemleri korkuyorum galiba annelik iç güdüsüyle ya gelen mikroplu olursa el kadar bebeğe bulasırsa diye 😢