Hmyraksoy Aleyyy5 benim de boynum da çıktı sayamayacağım kadar çoklar şuan da☹️ Geçmeyecek diye üzülüyorum. Allah yardımcımız olsun.
Mihruss Aleyyy5 az önce bende bunu soracaktım bu et benleri nedir ya koruk altımda meme altında genital bölgemde çıkmış çık sinirlerim bozuldu yarın doktora göstereceğim inşallah kötü bir şeyden değildir
Beyzasevim Benim de doğumdan sonra vajinamda et beni çıkmıştı ve çok acıyodu doktorum yaktırmamı söyledi ve yaktırdım hiç bir sorun da olmadı
Aleyyy5 İnternettende araştırdım super chistotel çinko et beni damlası varmış eczanelerde 2 3 güne dökülüyomus
merveomg Aleyyy5 önce bı düğüm atar gibi saçı hazırlayıp takıyorsunuz Ve kesin çözüm yani inanmamıştım hatta baya kökü kalın diye güzellik merkezinde almamislardi hastaneye gitmemi soylemislerdi bir hafta içinde tamamen yok oldu kurudu ve düştü
Sblatc Aleyyy5 et beni değil de bende siğil çıktı bir sürü yani siğil heralde ben olduğunu düşünmüyorum😢
Alya_1963 Hmyraksoy üzülmen için söylemedim canım 😔 bende geçen yıl okurken düşüyor falan dediklerinde takmamıştım ama kaldılar
Hmyraksoy Alya_1963 aynısını dediler bana da canım. Bende kendimi telkin ediyordum güya. Demek ki düşmeyince düşmüyor. Hayırlısıyla atlatırız inşallah ne diyelim
Alya_1963 Aleyyy5 beni çokta rahatsız etmiyor ama ikinci gebeliğimde de çıkar da çoğalırsa düşünürüm tabiki