Sedaaaa2 boncugum_070 şehir hastanesine gidicektimde ameliyat hemşiresi yazmıs sakın şehir hastanesini tercih etmeyin die gata dan da hiç kötü bişey duymadım zaten etlik zübeydeyi saymıyorum bile
boncugum_070 Sedaaaa2 Sehir hastanesinde Etlik Zübeyde hanımda çok kötü yorumlar var ama Sami Ulus için iyi yorum var doktor için Keçiören deyim siz
Hacer07 Ece003 evet yarışmaya antalyadan katılıyorum 12 inci haftadan beri 2 kere erkeğe benziyor denildi ve dün 14+3 pipiyi gördük oğluşum geliyor ❤🧿
Ece003 Ayseankaradana Osmanlı’da yaşasaydınız sultanların sultanı olmuştunuz 😄 3 şehzade annesi maşallah 🥰
ftmnr_drgt Fatmanur41 16+2gunluk kız anneyim 14+4 de öğrendik , eşimle kararimiz ikimiz cinsiyeti öğrenip akşama ailmize yaptığımız küçük bir organizasyonla soyledik🤗 şimdi de kızıma battaniye kapi süsü anne kız bandi ve emzik ucu yaptım 😊
Fatmanur41 ftmnr_drgt ne güzel😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏 Bende zor dayanıyorum çok heycanlıyım😊 12+4 de gittiğimde doktor erkeğe benziyo ama yanılma payı olabiliyor bekle demişti acaba değiştimi😂 hala kız hissi var
Ece003 aysenurozk kişiden kişiye göre değişiyor bu cevap kimi hiç yatmayın kimi karnınız çıkana kadar yatın diyor en iyisi doktora sormak
Rzgrmrv59 Ece003 benim 2. Hamileliğim yarışmaya Tekirdağ’dan katılıyorum 15+2 haftalığım bir oğlum bar 3 yaşında birde kızımız olacak insallah🥰🥰 arada yüz üstü uyurken buluyorum kendimi 🤣