Kbra41 Ece003 Merhaba ✋🏻 14+3 üz şuan cinyet öğrenemedik sırtını döndüğü için ama doktorumuz erkek diye düşünüyorum dedi 🥰 16. Haftamızda inşallah gösterirse netleşecek merakla bekliyoruz.. 😇
handenur__ Ece003 Bende Bursa’dan katılıyorum🙏🙏🙏 cinsiyet ise belli 🤗🤗 ilk ultrason da anladım zaten keseden cinsiyetini bir kaç hafta geçtikten sonra doktor tahminin doğru ben kalkayim gel sen otur dedi 😁😁😁😁 öyle bir gulusmustuk 🙏♥️
Ece003 handenur__ AA 😄bende hep kız dimi hocam diyordum adam kapak yaptı bak erkek çok belli pipisi artık bırak kız sevdanı dedi 😂 sizinki nedir cinsiyeti
Ece003 Aycan051415 ben meraktan hemen öğrenmek istedim 😂 ancak yetişir azar azar alıyorum toplu alamıyacağım için
Aycan051415 Ece003 bnde çok merak ediyorum aslında ya bide eşim yanımda değil onunla öğrenmek istiyom galiba oyuzdende bekletiyo olabilirim bilmiyomm🙄
Ece003 -Sinem- afyona selam olsun 😄 bende öyle hiç üzülme doğumdan sonra veririz kiloları 😄 ben kusmama tiksinmeme rağmen 6-7 kilo aldım
-Sinem- Ece003 aman bebeler sağlıklı olsun da veririz işallah ama buraya post açanlara sinir oluyorum 20. Haftamda 4 kilo aldım yazmış abicim hepimizinki hormon niye can sıkıyorsun 😂burası bence insanı her zaman olumlu etkilemiyor
Ece003 Aycan051415 en güzelini siz bilirsiniz ☺️ Doğumda öğrenmekte aslında çok hoş olabilir bir yandan tam tamına bir süpriz
Aycan051415 Ece003 evet ya napiyim hep ikisinede olcak şeyler alırım supriz guzel olur yanım cinsiyet partisinden daha anlamlı bmce tabi herkesin görüşü farklı sağlıklı evlat olsunlarda
Ece003 Aycan051415 aynen öyle kızAda erkeğede giden birsürü renk var illa pembe veya mavi olmak zorunda değil sağlıkla gelsin bebişiniz 😘
-Sinem- Aycan051415 en iyisi ben öğrendiğimde 2 haftalıkmış hemen o heycan ve hevesle bir sürü şey aldım pembeden nefret ederim mavide pek sevmem şimdi öğrendim erkekmiş ama yinede bu erkekse her şey mavi kızda pembe olayına karşıyım renk renk giyinsinler içimiz şişti pembe maviden yıllardır
Ece003 -Sinem- aynen öyle hatta ben bir post açmıştım benim gibi fazla kilo alan anneler gelin sarılıp ağlayalım diye 🤣çoğu kişi ben doğurmak üzereyim senin kadar şişmedim vs. Vs. Yazmış almayan almıyor herkes bir değil dediğin doğru psikoloji bozar burası 😂
Busra56570 15+2 den selamlar 🖖 hiç kilo almadım aksine 3 kilo verdim ikinci gebeliğim aşırı mide bulantısı yaşadım kızımda böyle değildim 😞 cuma kontrolüm var umarım cinsiyetini öğrenirim
Ece003 Busra56570 ne güzel kilo almamışsınız ben aşırı aldım 🥲ki kusmama rağmen gönlümüzden ne geçiyorsa o olsun cinsiyet olarak 🥰
Aycan051415 -Sinem- evet evet kesinlikle o duruma bnde karşıyım zaten rengarenk giyinsinler ortak bursuru renk var zaten beyaz turuncu yesil kirmizi gri sarı ohoo
Kelebekim Prensannesi38 bende 16+4 üm. 2 hafta önce %70 erkek demişti doktorum, dün kontrolüm vardı 2.oğlum olacak inşallah🤲%80 dediyse öyledir 💕