Gamze_yildirim Gaz sıkışması bir yandan mide yanması bir yandan gecenin bu saati ne yapabilirim mide yanmam için inşallah uyumayan vardır cevap verir🙏
ayselll123 Gamze_yildirim Şekerli su yapıp içebilirsiniz mide yanması için ,sade soda da olabilir ya da ılık süt de iyi gelir ben genellikle sade soda içiyorum mide yanmasını geçiriyor
Lokumunannesii Gamze_yildirim bugun gün boyu hem gaz sıkışması yüzünden sıkıntı çektim hem mide bulantım oldu hemde mide yanmam aksama kadar devam etti biraz ılık ballı süt içebilirsin yanmayı alır ama gaz sıkışması için önerebilecegım pek birsey yok ayakları sıcak tut
FDK2835 Gamze_yildirim yoğurt süt maden suyu hiçbiri fayda etmedi. Sabah başladı hâlâ devam ediyor. İçimde sanki ejderha var😬🙈Şimdi de bulantı başladı. Ve hiç doymuyorum 🤦♀️13+6
BurcuAy12 Süt daha çok gaz yapabilir. Laktozsuz süt yoğurt tarzı şeyler tüketmelisiniz hem mide yanmasına hem de gaza çok iyi gelecektir.
Kdrrelk Benim de midem çok feci bir şekilde yanıyor uyuyamıyorum buradaki postları okuyorum ne iyi gelir diye Bi yandan da bebek hareketleri canımı yakıyor Bi an önce dogurmak istiyorum 😪😪😪
Bebegim0102 Gamze_yildirim ayy mahvoldum o mide yanması yüzünden sanki varya ateş koymuslae gibi bogazıma kadar yanıyordum süt falan hepsi hikaye hiçbirsi benımkini geçirmedi rennie şurup önerdi doktorum içtim rahatladım gebeler için mide yanmasını önlüyormuş eger siiznki de geçmiyosa gidip eczaneden alın
Gamze_yildirim Cevaplayan herkese teşekkür ederim daha iyiyim şimdi oğlumla bana uyuma zamanı herkese iyi geceler 🙏👣🤰
Gamze_yildirim Bebegim0102 Aç mı iciyorsunuz tok mu bana farketmez dedi eczanede ama ben aç içtim iki kaşık