mutlugebeee Gorkem97 her kahvaltımda mutlaka bir bardak süt, peynir, en az 1 adet yumurta,kaşar, domates,salatalık ve çavdar ekmeği yiyorum çavdar yoksa tam buğday🙏🏼
Parsss Gorkem97 diyet listemde ıhlamur peynır zeytın kaşar haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ve sınırsız sebze var dengelı beslenmek için gıdıyordum
Minnacikbiranne Gorkem97 ben kendiminkini yazıyorum 3 kalın dilim kaşar 1 küp beyaz peynir üstüne çörek otu serpiyorum 1 tutam maydanoz azıcık yeşil soğan salatalık üstüne saf zeytinyağı domates üstüne kekik ve saf zeytinyağı 2 adet haşlanmış yumurta üstüne karabiber tuz 7 adet zeytin (siyah yeşil karışık) tereyağı bal kaymak tahin/pekmez 3 adet ceviz içi 1 avuç çiğ fındık ve badem 1 avuç kuru kayısı kuru incir kuru üzüm 1 çeşit meyve (karpuz kavun üzüm vs mevsime göre) eser miktarda çoook tahıllı ekmek 😂 Çay
Minicikkiz Gorkem97 Ben yumurtayi hiç sevmiyorum. Daha yeni yeni zorda olsa hemen yemeye çalışıyorum. Onun dışında zeytinden tiksindim yemiyorum 🤭 Yediklerim Peynir Bal Pekmez Ceviz Fındık Salatalık Terayag Bunları genelde tüketiyorum. Bazende geç uyanıp yemek yiyorum