Nilufar_1996 mutlugebeee yok be Çekmez demir yoksa öyle şeyler istesende yiyemezsin miden bulanır. Bilerek yapmıyorlar vücut sinyal veriyor ama yediği şeyde yaramaz zaten faydasız
Arzuaksumom Laodike yenilebilir kil var ve bir çok hamile bunu yiyor bence siz insanların üstüne gelmeden önce bir araştırın 🤬
Elifkarayel_ Kil yemek çocuğunuza zarar vermez korkmayın. Demir takviyesi alın. Kil yemeyin ancak kendi sağlığınız açısından.Doktorum bu arada
Aysun19 Elifkarayel_ teşekür ederim yenilebilir kil diye aldım sabun gibi yeşil taş ama toprak kokuyor bebeğime zararı olmaz demi artık tuketmem zaten öncekiler mesela https://images.app.goo.gl/iQeLUkjpocNEXvUm6 bu resimdekinin aynisi
mutlugebeee Aysun19 degisik bir sey yani tabi benim için bir şey ifade etmiyor da sizin epey canınızı çektiriyor demek 🤔, takviye alın bari değerlerinize bir baktırın doktora gidince
Gizemin-minnakI @Aysun19 canım bizde ankaralıyız. Normal taş kili yemiş . İnsanlara garip geliyor . Ama bu gerçekten bir yemeyi aşermek gibi oluyor . Yani benimde canım çok istedi ama yemedim . Sonra da unuttum . Ben hamileliğimden önce de yiyordum . Ve de vitamin eksikliği diyorlar ama vitaminin değerlerim de normaldi .
Aysun19 mutlugebeee İlçede yaşıyorum.doktor yok eşim tır şoförü günü gününü tutmuyo ama inşallah tekrardan il deki dokrata gideceğim fikriniz için teşekürler ❣️
Arzuaksumom Aysun19 boş ver hayatım her şeyi bildiğini sanan insan kadar cahil insan görmedim çok önemseme buradaki (bazı tipleri) çünkü hepsi süper anne sen ben o bu tu-kaka 🤣
Aysun19 merveomg ilk 2 3 gün ateşli ağırı geçirdim ama çok zorlanmadim sonrasında rabbim sifanizi versin dikkatli olun
Aysun19 Denizyildizii siz herşeye burnunuzu sokuyosunuz bilginiz olmayan konulara özelikle attığınız emojide ağzınıza layık tabi doğum yaptıktan sonra yiyin
Nilufar_1996 Aysun19 buda yeşil canım biraz sarımsı yerleri de olur. Hadi neyse bunlar yenilebilen kil zaten. Ama bildiğin sana asla faydası olmayacak onun yerine demir takviyesi alman bebeğe de sanada faydalı olur.
Fulyacanferit Aysun19 Kıl topraktır bir çeşit. Tabiki zararı olabilir. Azıcık nefsiniz koreltip tadına bakıp bıraksaydiniz keşke. Doktora gittiğinizde söyleyin.belki tekrar kan tahlili yapmak ister böbrekler için falan . Kötü düşünmeyin yine de ne diyelim
Arzuaksumom Kireç,Toprak,Kil bunları eskiden kadınlar çok yermiş bu arada yenilebilir kireç var hatta o kireçle ceviz reçeli yapılır