Aysun19 Kızlar benim canım kil istedi aşerdim ve bulup yedim sonra internetten baktım çocuğu sakat bırakır yada düşüğe neden olur yazıyordu korkuyorum bana yardımcı olun
Dilara0638 Aysun19 benimde istemişti yedim birazcık ama tadını sevmedim bıraktım çok çok fazla yemedinse bi sıkıntı olacağını sanmıyorum inşallah olmaz
gurbetcianne97 Aysun19 bilgim yok üstte kalsın diye yazdım. Afiyet olsun mu desem bilemedim hiç kil yemedim😁
gurbetcianne97 Aysun19 doktora ulaşabilme imkanın varsa bi ara istersen veya acili arayıp sor bi tik için rahatlar en azından
Aysun19 Yagmuricenkiz Keşke sadece bugün yeseydim canım istedikçe yiyordum sonradan bakmak geldi aklıma
Dilara0638 Aysun19 olan olmuş artık yemişsin ama bi doktoruna danış bundan sonra da yememeni tavsiye ederim İnternette yazan herşeye kafayı takmamak lazım ama tabi tedbiride elden bırakmamak şartıyla
Yagmuricenkiz Aysun19 😬 baya sipariş vermiş olmanız çok komik aslında, sanki lahmacun. Acil değerlerinize baktırıp Demir takviyesi alın
Ayguns Aysun19 uzun zamandır böyle yiyene kadar neden doktorunuza danışmıyorsunuz bunun bi sağlık sorunu olabileceği aklınıza gelmiyor mu ?
Aysun19 Ayguns Ama çok aşerdim katır kütür derken sonra çıkış yerini öğrendim konya kili diye işte demir eksikliğim var