Eylul2797_ milayerli burda kac haftalık canım benimde 12+2de Bi bacak arası resmimiz var ama doktor hic tahminde bile bulunmadı merak ediyorum cokkk 13+1 olduk16da söylicekmşs
Eylul2797_ milayerli benimkinde de cıkıntı var sizinki gibi ama doktorum bu haftalarda kızlardada olabiliyor kesin bisey diyemem kızda olur erkekte olur dedi o yüzden sordum kac haftalık diye
milayerli Eylul2797_ bilemiyorum canım ben kızımı 11+2de görmüştüm bacak arası bomboştu 🤷🏼♀️ Geçen hafta 14 haftalıktım kesin erkek dedi
Eylul2797_ milayerli saglıcakla gelsin bebis bizde 13 haftalıgız 3 hafta daha beklicem doktorum hicbi sekilde söylemiyor bende oglumu 12de ögrenmis tim bu doktor farklı
2anneoluyorum Kamusbuglem ilk çocuğum erkek 12 haftalıkken öğrenmistim şuan 9+2 yim heycanla ogrencegim günü bekliyorum 🥰
Lokumunannesii Kamusbuglem özeller söylüyor bizim 11+5 di oğlan dedi hiç değişmedi malum yerine kadar göstermişti😅
blueberyy00 Yinehamileyim maşallah valla doktorun mu direk tahminde bulundu bende 10 haftalıkken ultrason var ama doktor bı tahminde bulunmadı bende hiç anlamıyorum
Kamusbuglem blueberyy00 benımkide öyle ya daha olusmuyo bile dedi sinir oldum nasl hevesle gidiyorum öğrenemiyorum