Kızlar herkese öncelikle iyi akşamlar dün instgramda gezer iken öyle bi bebek karşıma çıktı ki paramparcayım.. Henüz 5 aylik bi bebek ve sma tıp 1 hastası düşünün eriyip gdyr annesi ona o annesine doyamadan içim parçalandı bende 3 cocuk annesi olucam Allah nasip ederse öyle bi durumdaki aile 1tl dahi olsa istiyor o kadar çaresiz bi durumdalar..
Adı bebeğin hazar ve düşünün 120 gundur yogun bakımda ve sma hastalığıyla mücadele ederken birde vicdansizlarin eline düşmüş ve açlıktan yavrunun bağırsakları bir birine yapışmış bi deri bi kemik kalmış aile ufakda olsa sesini duyurabilmiş ve o hastaneden sevki yapılmış ve durumu çok acil ve sayfası henüz çok küçük.Bakin kızlar ben o kadar maddi sıkıntılar yaşıyorum ki babamin evindeyim ve genede 10 da 20 de olsa vazgeçmedim bu yavruya el uzatmak istedim.bi dusunun gunde nelere nelere paramız gidiyor kimimiz keyof olsun diye 10 15 20 50 tp abur cubura veriyor. Hic kimse yok mu kocaman bi platform burasi hadi kızlar 1 tl 10 tl de olsa ne olur bağışlayalım ne olur.