Öncelikle herkese merhaba😇 Biraz uzun olabilir detaylı yazıcam çünkü okumak isterseniz başlayalım🤗Ben 30.10.2019 da evlendim başta bi süre çocuk düşünmüyoduk biraz evliliğimiz otursun istiyorduk,yani ben öyle düşünüyodum,neyse bikac ay sonra korunmayı bıraktık ve hamile kaldım.5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim.İlk 3 ayım cidden benim için çok zordu ve yanımda bana bakabilecek kimse yoktu (Var ama yok aslında orası uzun) ben hatay’dayım ailem Marmaris’te.Eşimin yardımlarıyla atlattım o günleri,gercekten 2.trimester balayı gibi harika gecti, gerçi 3.trimester da benim için güzel geçmişti.Son aylara yaklaştıkca doğum korkusu sarmaya başlamıştı,doğurmak istemiyorum diye ortalıkta dolanıyodum😂Çok uzatmadan geçeyim doğum zamanına.38ci haftam da hastane ve doktor değişirdim,kontrole gittiğim de hafif bel ağrım vardı söyledim ve NST’ye bağlandım cok hafif sancım cıktı haftaya gel çatı muayenesi yapalım dedi aradan 1 hafta gecti tekrar hastaneye gitmek için hazırlandım ve tam cıkacakken evden dur dedim lavaboya gireyim yolda sıkıntı cekmiyim😁 bi baktım nişanım geldi bu arada 39+3 günlük olmuştuk ve doktoruma söyledim NST de yine sancım cıktı sonra çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım varmış.Daha sonra eve gittim ama hafif hafif böyle adet ağrısı gibi rahatsız eden bi ağrı başladı ben de uyudum dinlendim daha sonra hafifledi.Akşam oldu yemeğimizi yedik TV izledik falan gece 1,2 gibi uyumaya gectik ve hafiften tekrar sancılarım başladı.Yatağa gectim uzandım uyumaya çalısıyorum ama içim içimi yiyo acaba diyorum doğuracak mıyım bi yandan dua ediyorum suan olmasın annem daha yanıma gelmedi dıye.Yanımda bakacak kimse yoktu çünkü, neyse o gece hafif hafif sancılarla gecti. Düzensizdi, sancı girdikce yatakta kalkıp oturuyodum 10 15 dk sürüyodu sanırım aralığı. Neyse öyle öyle derken sabaha karsı daha cok artmaya başladı sancılar, tabii bu sürecte artık odada dolanıyodum sürekli uyumadım da. Sabah oldu anneme yazdım 9 gibi, doğum başladı heralde diye sağolsun oda komsumuza söylemiş beraber kuran okumuşlar, annem meryem ana otunu suya koymuş. (ben onun da etkisi olduğunu düşünüyorum) derken saat 11 oldu eşim halamı alıp geldi onlar kahvaltı yaptı ben lavmana gerek olmasın diye yemedim 😁o sıra da evde yürüdüm sürekli,sancı gelince çömeldim kalktım. Neyse hastaneye gittik saat 2di .Bu arada yasaklar olduğu için hastanede 1 ebe 1 de sadece doğum yapan ben vardım aşırı rahattı 😁nst ye bağladı sancıya bakmak için daha sonra açıklığa baktı 5 cm dedi.Sancı odasına gectim orda nst ye bağladı bu arada saat 3 olmak üzereydi, yattığım yerde sancı çekmek baya kötüydü ama çok şükür uzun sürmedi. Derken doktor geldi ben çığlığı bi bastım, beni acil lavaboya götürün altıma yapcam diyorum hayır o bebek diyorlar 😂🤦🏻♀️Apar topar doğum haneye almak istediler t.sandalye getirdi hadi otur diyo kalkamıyorum nasıl baskı yapıyo bebek ucunda resmen,derken çatala zar zor çıktım.Ve suyumu o an patlattılar yani öyle hatırlıyorum. Baktı tam açıklık olmuş aferin kızım sana maşallah çok iyi açılman herşeyin dedi 2 3 ıkınmada doğurdum, 3600 ve 50 cm doğdu.😍 Ve o an ki rahatlama duygusunu asla anlatamam size, ve o muhteşem ağlama sesini 🤗Nasıl ağlıyordu kıyamam sonra ten teması yaptık o an dünyalara bedel 💕Doktorum o sıra dikiş için iğne yaptı ve 2 dikiş attı onu acı olarak değilde dokunuslarını hissettim.Bu arada eşimin doğuma girmesini istedim ama o istemedi dayanamam demiş, ve benden önce oğlumu götürdüklerinde direk beni sormuş eşim nasıl önce onu göreyim demiş 😂(Benim çok hoşuma gitti tabii bu detay) 😂 Sonra zaten odamıza gectik,oğlumu getirdiler ve emzirdim, ama sütüm az geldiği için sabaha kadar hiç idrarını yapmamış,deliği kapalı olabilir diye düşündü çocuk doktoru ve 1 gece kuvözde kalmasını istedi. Ben eve gectim 2 saatte bir hastaneye gidip emzirdim, ertesi günü taburcu ettiler zaten oğlumu🤗 Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim, ve cok uzun yazmısım okuyana teşekkür ederim 🤗 Allah’ım herkesin bir avaz da doğurmasını nasip etsin ❤️ İsteyene de tez zamanda nasip etsin ❤️

Oğlumun ilk eve geldiği gün ve büyümüş hali🤗