Aras SemraErkann bu suyun içine atılan tablet demi eriyince turuncu oluyor tadı çok şekerli yaa 🤢😷🤐 22 haftalık olduk bi ay olacak kullanıyorum
SemraErkann Valiva tadı kendisi çok kötü acaba ben tiksinerek içiyorum beni o da etkiliyor olabili mi c anım çok gaz yapıyor hemde karın agrısı 😏
SemraErkann Aras eeeveeeet🤦🏻♀️ Zulum gibi geliyor kullanmak bugün onu içtim başladı karnım ağrımaya gaz yaptı Allah’ım artık o kadar daraldım ki inanılmaz agrıdan ve yarın doktoruna gideceğim sabah erkenden
SemraErkann Aras bilmem ki canım çok agrı cektim hale hafif hafif var onu içmeden önce Allah’a şükür bir şeyim yoktu ki ilacın milimi (365mg) bana biraz yüksek geldi Sankim 🤭🤷🏻♀️🤔
Aras SemraErkann bilmiyorum ki cnm mutlaka yan etkileri vardır ama doğrusu sormadım hiç doktora bi ay kadar oldu kullanıyorum p.teside ayrılı ultrasonum var ilacımda biter iki güne tekrar verir mi bilmiyorum
GlsmAksakal Bende kullanıyorum 2 aydan beridri çok rahatlama oldu bacak kasılmalırına çok iyi geliyor yatarken bike kasılıyodı benim kesildi artık düzenli içmeyle
GlsmAksakal Bu ilacın bebegin gelişimine bi faydası veya yararı yok tamamen anne için kas iyileşmesi için verilen bi kapsül bana doktorun öle dedi bebk bi sıkıntı yaşamıyo dedi
Prensesko 30 haftalik oldum suda eriyenini kullanamadim icerken bulantı yaptı doktorum hapinı yazdı çünkü kramp ve kasilma arım oluyo hapı tavsiye ederim