feyzaa34 Ebraratila 2.650 doğurdum 37. Haftada aslında kolay çıkardı açılmam çoktu ama salak ebe çok fazla kesi atmıştı 4 kg arkadaşım doğurdu sıfır kesisiz😋
Ebraratila Benimde 2200 kg, doğumda daha düşük çıkıyor ya 2 kg doğar diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Peki küvezde kaldı mı biliyor musun😐
Gzdnrkrgl Ben kızımı 36 haftalik 47 cm 2.100 gr doğum yaptım şimdi 34 haftalik hamileyim ve bu ay kilo alamamış Allah nasip ederse oğlum olucak şuan 2100 doktor 2 hafta daha alamazsa doğum yaptırırım dedi bakalım nasıl olcak
3bebekannesiii Ebraratila 35+4 de 2750 doğmuştu oğlum 4 gün solunumdan kuvezde kaldı sonra çıkardılar akşamları yatmadan önce toz nesguik iç sute karıştırıp canım birde imom omega 3 al vitamin oda kilo aldiriyo
Elif0712 Ebraratila 2400 dogurdum 2 kilo uzeri emme refleksi vs varsa yanina alirsin kuvoze pek konmaz baska bir sorun yoksa
Evrim1906 Ebraratila canım bebeğin kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter ilk bebeğim 36+3 de 2700 doğdu oksijen sıkıntısı olduğu için 1 hafta kuvez de kaldı merak etme çok güzel kilo alır doğumdan sonra
Ebraratila Hepiniz içime umut oldunuz ❤️❤️ İnşallah sağlıcakla gelir oğlumuz, endişeliyim ilk gebeliğim, bebeğim zayıf, 36. Haftada preeaklampsiyle doğuma giriyorum 😐 dualarınızı eksik etmeyin lütfen ❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻