elfffglc Gebelik okulu için kayıt yaptım whatsap grubuna alındım fakat yarın ders var nerden giricez ben zoom a kayıt yapmadım link de atmadılar bilen varsa bilgi verir mi
FDK2835 elfffglc bende WhatsApptan kayıt için yazdım fakat dönüş olmadı. Zoom u yüklemeniz gerekiyor. Belli bir saat aralığı verdiyseler onlar arama başlatıyor. Uzaktan eğitimde öyle oluyor.
balbocegimm elfffglc zoom indiriyorsun cnm whatshapdan link gönderecekler kolaylıkla giriyorsun merak etme
elfffglc Beyza00_ istediğin zaman kayıt olabilirsin hatta hastaneye gitmene gerek yok numara veriyorlar whatsaptan yazıyorsun ad soyad TC kaç haftalık olduğunu onlar seni gruba alıyor zaten her çarşamba ders var Eylül ayında kayıt yaptırın kaç haftalık sizin
FDK2835 elfffglc beni hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Haftamla alakalı olabilir mi. Zoom hiç kullanmadım kardeşimin kurulumunu yaparken biraz ilgilenmiştim
Havvanure elfffglc dersler başlamadan 10 dakika önce link atılıyor direk derse katılıyorsunuz zaten bilgilendirme yaparlar profil resminde hangi saatlerde ne dersi olduğu yazıyor her ders için link gönderiyorlar