Aykem Kızlar adetimin 4. Günü başladım. 4 gündğr sabah akşam soğan kürü içiyorum. Ama affedersiniz regl siyah gibi geliyor bu normal mi acaba yoksa bıraksam mı? Normalde regl en fazla 4 gün sürerdi nerdeyse bir hafta olacak
Seda_nrr Aykem regl bitiminin 2-3.günü başlanıyor reglyken kullanılmıyor diyor saraçoğlu ben öyle kullanmıştım
greybrde Aykem soğan kürü adet söktürücü enfeksiyon giderici benim bildiğim adet olmadan önce başlanır sonrasında bırakılır bende kullandım iltihap ve enfesiyon sökmesi için
Aykem mom130 Ozseee normalde cnm 4 gün sürüyordu bu sefer son günğnde başlayayım deidm ama böyle oldu. Uzadı git gide :) o değil birliktelikte olmuyor . Bir doktor adet bittigindem iki gün sonra ⅘ defa gün aşırı ilişki yaşayın demişti ama daha bitmedi bile herşeyi dener oldum
mom130 Aykem o içinde kalan herşeyi akıtıyor temizliyor Rahmi ondandır keşke ovulasyon testi kullansaydin
Havvamu Kanamayi artırıyor kani sulandiriyor sigan kürü bende adet disi kanama adette uzun surme vs yam etkileri oldu sabah aksam degil de gunde bir kere seklinde ictim..gercekten iltihap vs de akinti artisi oluyor