Ayse254 9 haftalık hamileyim düşük tehlikem var ayağa kalktığımda on dk sonra bel ağrım başlıyor bazen de karnımın alt bölgesinde ağrı. Acaba zamanla geçer mi tecrübesi olan var mı
Ayse254 Ceysii01 vardı ama küçülüyor gittikçe belki de kapanmıştır tamamen ama ağrılar bitmiyor ayağa kalkıp normal hayatımı yaşayamıyorum
Ley-24 Hic birsey yapmadan dinlenin tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında pek bir iş yapmamaya çalışın benimde öyleydi çok şükür 17 haftaya geldik
Ayse254 Ley-24 doktor durumumu iyi görüyor ama bu ağrılar hiç normal gelmiyor bana günlük yaşamıma devam edemiyorum öğretmenim mecbur raporluyum hep 🙄
Ley-24 Ayse254 benim hala daha bazen öyle ağrılarım olur hiç birsey yapamam yatarım. Günlük yaşamım tamamen biter bazı kişilerde böyle olabiliyormuş
Beyza00_ Bende 7 haftalığım 15 gündür lekelenmem var bitmiyor bende sürekli yatıyorum inşallah biter biran önce
Beyza00_ Ayse254 mesela bir hafta annem yanımdaydı hiç kalkmadım ağrımda olmadı cumartesi annem gitti bugün biraz çamaşırlarla uğraştım mutfakta yemek falan derken belim ağrıyor biraz şiddetli ağrım yok öyle
Ayse254 Beyza00_ Benim de kanama lekelenme yok ama ayağa kalkıp iş yaptığım zaman hemen bel ağrısı karın ağrısı başlıyor bilmiyorum zamanla geçecek mi 🤷🏻♀️
Eylul_2 Benimde lekelenme vardı düşük riskimde 14 haftalığım geçti günlük hayatıma döndüm ama gerçekten çabuk yorukma bel ağrım hep var
Ayse254 Eylul_2 ama benim normal hayatıma dönmeme engel olacak şekilde ağrım oluyor şiddetli değil ama yatmak zorunda kalıyorum 9 haftalığım biraz daha beklemem gerekiyor olabilir belki
Eylul_2 Beyza00_ Daha başında oldu lekelenme bir ay önce bitti ortalama 1 aydan fazla sürdü ama kanama alanım hiç olmadı
Ayse254 Eylul_2 ağrılar günlük yaşamınızı engelleyecek düzeyde oldu mu hiç ben on dk ayağa kalksam bel ağrısı karın ağrısı başlıyor 🤷🏻♀️ 9 haftalığım biraz daha beklemem mi gerekiyor acaba
Eylul_2 Ayse254 Valla canım olduğu zamanda oluyordu sen bol bol dinlen acele etme inşallah ilerledikçe daha iyi olur