mor_menekse1 Birkac sorum olcak lütfen cvp verin tek kese arada zar ama beslendikleri plasenta bir olan var mı aranızda Bide ayni şekilde tek kese arada zar olup tek plasenta ile beslenen bekleri dünyaya getiren var mı 🤔
Bebisininannesi1202 mor_menekse1 benim o kişi ben😂😂 34+3teyiz şükür bi sorun yaşamadık ama oğluşlarım zayıf aralarında 200gram fark var
Mucizeler2 mor_menekse1 benım kızlarım oldu şuan 5 aylıklar çok şükür çok da ıyıler. İkisi aşağı yukarı hep aynı kilo da ilerledi. İyi düşün iyi olsun 😊😊
mor_menekse1 Bebisininannesi1202 bnde şuan öyleyim önerilerin nedir biraz akıl verirmisin bana korkuyorum ilk bide nasıl bir yol izledin sen :)
Bebisininannesi1202 mor_menekse1 benimde ilk öncelikle ben çok dikkatliydim doktor kontrollerim olsun yediğim içtiğim herşeye dikkat ettim doktorum da 25ten sonra iki haftada bir kontrol istedi ev temizliği süpürge falan hiç bişey yapmadım Normal yolla oldu gebeliğim eşim çok yardımcı oldu bu dönemimde magnezyum progestan fitil 13.haftadan beri kullanıyorum hiç aksatmadan doktorunuzu iyi seçin gerçekten çok önemli
mor_menekse1 Bebisininannesi1202 bna regenesis max verdi bide günde 3 defa agiz yoluyla progestan verdi dikat edyorum şuanlık bir sorun yok eşim yanimda değil iş gereği annemlerdeyim 12 haftaya girdik benimde normal yoldan iki hafta da bir gel dedi doktor dua edyorum hep bir sorun olmasın diye 😒
mor_menekse1 Bebisininannesi1202 ikili testler falan yaptı mi doktor size bnde yaptırmalımıyım okdr acemiyim ki :)
Bebisininannesi1202 mor_menekse1 ben ikili test üçlü test detaylı ultrason hepsini yaptırdım benim doktorum istedi şeker yüklemeside yaptırdım regenesis max bende kullanıyorum bir kaç haftaya bel sırt ağrılarınız başlayabilir doktorunuz magnezyum takviyesi yazar büyük ihtimalle annenizde olmanız daha iyi anneler daha iyi bakıyor ☺️
mor_menekse1 Bebisininannesi1202 İyki çıktınız karşıma ya :) hayırla doğurun sizde bebeklerinizi şimdi biz sezaryen mi olcaz doğum zamnı gelince tek bir doktora gidiyorum başka bir doktora da görünmelimiyim sence ilçede başka Dr yok ile gitmekten korkuyorum yol gitmeye
Emine5252 Bebisininannesi1202 merhaba bende tek.yumurta ikizine 13+3 haftaligim 10.haftadan beri çok bel ve karın boşluğu ağrım var acaba normal.mi bilemiyorum.
Bebisininannesi1202 mor_menekse1 bence tek doktorun takip etmesi daha iyi ben bie kaç doktora gittim hepsi kilosunu farklı söyledi kafamı karıştırdılar ultrason farkı oluyor oyüzden kafanızı karıştırmayın doktorunuz sizi yönlendirecektir perinatoloji bölümüne gitmeniz gerekirse benim oğluşlarım makat gelişli olduğu için ben sezeryan olacağım 😊
mor_menekse1 Bebisininannesi1202 ya hadi hayırlısı olsun 🤗 zaman hiç geçmiyor bn ne zmn öğrencem acba cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin
Bebisininannesi1202 Emine5252 benimde hep bel ve sırt ağrılarım var maalesef doğurana kadar geçmiyor 😒
Bebisininannesi1202 mor_menekse1 ben 13.haftada öğrendim ama kesin değildi 16da kesinleşti erkekler daha çabuk gösteriyor😊