Zeynep23 30 haftalığız 3. ayımdan beri decavit kullanıyordum dr bırak o vitamin Demir ilacı olan gynofeno kullan dedi siz ne kullanıyorsunuz decavit ve Demir ilacını birlikte kullansam mı
Haticeyildiz Zeynep23 ben ikisini bi arada kullaniyorum ferro ac karna sabahlari decavit gunun herhangi bi saatinde tok
Serenkcbi KbraAkyol bana doktor gynofeno için farketmez demişti bende yarı tokken içiyorum fayda etmiyo mu acaba
Haticeyildiz Zeynep23 hamile kaldigimdan beri uc doktor degistirdim ilaclari ilk doktorum vermisti diger ikiside cok guzel ilaclar birakma devam et dedi ama senin doktorun ne dediyse onu yap yaniltmayalim seni nolur nolmaz allah korusun
Zeynep23 Haticeyildiz decaviti de sağlık ocağı kullanacaksın hatta Doğumdan sonra da kullanacaksın demişti kafam karıştı
Zeynep23 Miniminilina bana eczacı hatta dedi ki ilacı aldıktan sonra bir dilim meyve ye arkasına bende Zaten öyle yedikten hemen sonra içmiyorum yatarken alıyorum
KbraAkyol Serenkcbi o ilacın kağıdını da okursanız eğer ordada yazıyor mutlaka aç karnına içilmeli ve iki saat hiç bişe yiyip içilmemeli özellikle süt ve süt ürünleri yoksa hiç bir faydası yok