donmezzderya Böyle farklı isimler varmı hiç alışılmışın dışında imler arıyorum hep aynı isimler erkelere göre hiç düzgün isim yok.fikir verirmiiniz
Esrujj donmezzderya Kuzey Gece olacak oğlumun ismi. Gece ismi farklı geliyor herkese bence söylemesi, seslenmesi çok güzel
Kksll Eylllllll faziletli kimse seckin Ve olgun vasıflara sahip kimse anlamındadir. Bir Sahabe adidir
Paramedik_Anne_112 Bizim oğlanın adı Kuzey Ege aslında Uzay Ege istiyordum ama Uzay ismini duyanlar hep moralimi bozdu garipsediler bizde değiştirdik
Ada_kacira Paramedik_Anne_112 yaa uzay Ege bende istiyordum ama rüyamda Muhammed Ali gördüm eşimde çok istedi muhammed Ali’yi kıramadım ☺️ Ama kimin ne dediğine bakma bence uzay Ege çok çok güzel kızımın ismini miray ada koyduk biz gelen giden bune bilmem ne bi ton konuştular şuan 2 buçuk yaşında kızım yeni yeni duyuyorum kendileride koymuş😂 çok acayip insanlar var takılma gönlünden geçeni koy ☺️
Znur1997 Ilk bebegım özgür Siraç. Siraç ısmını yadırgayan cok oldu bende anlamıdan dolayı kurdum özguru de babası ıstedı kurdu. 2.bebesımde erkek Tolunay Ege koyacağız 🙈Tolunay ı babamız sectı cok bılmısler o nasıl ısım baska ısım bulamadınız mı desede eşim sectıgı ıcın kıramadıım bende ege ısmını cok seviyorum dıe egeyı ekledım 💙
Nuu_du Barlas oğlumun adı, Türkçe bir isim olması ve anlamının güzel olması beni çekmişti.. Kahraman, savaşçı, neşe getiren, güler yüzlü anlamları var 🥰