Bir_tospik_beklerken Kubraemre18 hayır canım çok riskli hiç bir doktor önermez. Lazer merkezleri de işleme almaz
Mervediz1 Kubraemre18 ben devam ediyorum doktorum edebilirsin dedi bir sorun yaşamadım ki zaten kanıtlanmış bilenen bir zararı yok sadece hormonlardan kaynaklı tüylenme de artış olur deniyor bende öyle bir sorun da olmadı
Dilose Kubraemre18 canım ben kendim lezar epilasyon merkezim var şüpheli olsa dahi lazere almıyoruz ışınlar bebeğe zarar veriyor ben hamile olduğum halde bile beyaz önlük giyip müşterilere yapıyorum bana bile zararlı ışın
Kubraemre18 Dilose o kadar mecbur kaldım ki kullandım 😒 ne güzel bitmiş kadar azalmıştı tekrardan aşırı çoğalma oldu 🥺 ağda da aşırı canımı acıtıyor nr yapacağım bilmiyorum
Cidella Kubraemre18 Benim de öyle canım . Takma kafana. Doğumdan sonra tekrar lazere gideceğim zaten hemen etki eder
Dilose Kubraemre18 keşke yapmasaydın canım yaa makina ile üstten alsaydın keşke kol bacak yapmasaydın da olurdu doğumdan sonra yapardın tüy dökücü de kullanma sakın
Kubraemre18 Cidella ahh doğum olacak göbekten göremiyoruz bile son zamanlarda nasıl olacak bilmiyorum 😒😂😂 Sizin yeriniz hangi şehirde
Cidella Ultrasonla bile uzun süre bakmıyor doktorlar ki lazer ışınları zarar verir kesinlikle dikkat edin gitmeyin gebelikte
EmelAkman Kubraemre18 bende başından beri devam ediyorum bi sorun yok doktorum sorun teşkil etmiyceğini söylemişti 😊
Cidella Kubraemre18 Aynayla falan idare edilecek artık 😁 ya da esinize yaptıracaksanız bazılarının eşleri yapıyormuş 😁😁 Ben Eskisehirdeyim
Kubraemre18 Cidella çok büyük cesaret isteyen bir durum bilmesi gerek bilmeden ne olur Allah büyük 😂😂
Kubraemre18 Dilose yok kol bacak yapmadım tek genital bölge yaptım ve aşırı pişmanım. Ama agdaya hiç dayanamam genitalde😒
Kubraemre18 Dilose yok ikinci doğumum 2 yaşında kızım var acil sezeryan olmuştum yüksek tansiyondan. Doktorum bir sorun olmazsa bunda normal doğum olacağını söyledi inşallah 🤲