Dilarakrc Kızlar merhaba, lohusa pijama takımı almak istiyorum da önerebileceğiniz güvenilir bir sayfa var mıdır acaba?
Gizemis Dilarakrc lohusa hamile sitesinden sipariş verdim daha yeni. Hemen elime ulaştı. Hemde cok kaliteli
Bir_tospik_beklerken Dilarakrc vala lohusa takımı adı altındaki herşey çık pahalı ben ayrı parçalar almayı düşünüyorum
Ctzozt Dilarakrc lcwden bakın mutlaka, ben oradan aldım çok memnunum normal zamanda giyilebilecek bir takım
Gizemis elaweannesi 269 aldım 3 lü takım. Gecelik, al üst pijama ve sabahlık içinde. Sitesinden girip bakabilirsin. Birsürü çeşit var
Ctzozt Dilarakrc benimde kasımda, lcw den aldım çok güzel ve her zaman giyilebilecek bir takım sizde bakın isterseniz
Gizemis Dilarakrc hastaneler sıcak oluyor zaten. Yazda olsa kışda olsa. Herkes üşürüm diye yanına hırka falan alıyor.
Bir_tospik_beklerken Dilarakrc yani ama ben sonrasında bi daha giyemem onları 😄 alacağım şeyi sadece hastane için kullanırım muhtemelen tesettürlü olduğum için uzun bişryler alcam evde asla uzun bişey giyemiyorum yaz kış mpdum şort atlet 😅😅
leylo29 Valla kizlar bnimki sabatin sonu denk geliyor bnde nasil alsam bilemedim ama aklimda bi onden ilikli pijama takimi bide gecelik uzun dusunuyorum 2 tane yeterli birde evimde var takim pijamam
Zara58 Dilarakrc bende aldım 130 liraya beyaz çok güzeldi hastaneden eve döndük picama kayıp 🙈 ya hastanede unuttuk toplanırken yada eve gelince posetteydi kaynanam çöpe attı çöp diye 😢 bulamıyorum Bu postu görünce yaram depreşti 😏
rgk Dilarakrc başına özel kelime eklenen her şey aşırı pahalı. ben pentiden 2 alt üst 1 gecelik 160 a aldım. 500 600 aşırı çok geldi bana