4438bebegim Arven, Ebrar, Birce, Berrin, Beren, Beril, Katre, Selin, Sare, Zeynep, Narin Mirel, Eylül, Bade, Buse, Beste, Deren, Derin, Rana, Yüsra, İpek, İrem, Pelin, Pera, Helin, Ceren, Nisa, Melis,
Kksll Dondu86 Lina liya Asel koymayın da ne koyarsanız koyun bu sene Asel Lina o kadar çok yaygın ki artık bu dönem cocuklarini okulda filan soyadından ayırt ederler
smylmz Dondu86 Armin Menessa anlamları çok güzel bı bak istersen😊bende yarın doğuma gidicem kızımın adı 💘
Miniktosbaa Dondu86 Aytül, Nurdan Gökçe , Beyzanur, Fatma Sena, Esma , Zehra Nisa, Ceren Hafsa, bahar, Betül, hilal , Melek Alya , 🌸🌸🌸🌸
Hilall35 Dondu86 Aybüke koyduk ay gibi parlayan ay yüzlü demek. Not ogretmen şenay aybuke yalçının adını yaşatmak istedik.😊
momsturk Dondu86 güneş ve defneyi beraber kullanın gayet güzel. Ben kızım olsaydı beril ismini koyardım.
Dondu86 momsturk bn güneş ismi istemiyorum cnm ve kuran da da geçsin istiyorum asel ayliz elif bunlarda yorumlamıştım kur-an i kerimde de geçiyor sonuçta sıkıntı esim ve oğlum istemiyor bnm istedigim isimleri ve oğlumun adı ali ali ye de uygun olsun diye istiyorum. Yinede fikriniz icin tesekkurler
Tuliy5 Dondu86 Ayliz Kuran’da geçmiyor. Hatta aslında hiçbir anlamı yok. Cennet bahçesi, ay parıltısı gibi anlamlar uydurma.