Sevimlibiranne Merhaba sevgili anneler☺️ İzmir can hastanesinde detaylı ultrasona giren var mı ücreti ne kadar biliyor musunuz
Ozizmir Can Hastanesi’nde 2022 yılının detaylı ultrason fiyatlarını öğrenen varmı acaba? Bir de önce muayene ücreti verip sonra detaylı ultrasona da mı ayrı para veriliyor acaba
Aycicegim Ozizmir dışarıdan gelen hastaya 1500₺ takipli hastaya 1000₺ miş. Diğer sorunuz hakkında bilgim yok
bebekgeliyoo Ozizmir ben 10 Ocak ya gidicem, takipli hastalara 1000 dışardan gelenlere 1500₺. Muayeneye ayrı ödeme olacağını düşünmüyorum gittikten sonra size yazarım
Aycicegim Ozizmir ben normalde diyarbakırda yaşıyorum görev nedeniyle, memlekete geldim doğum için Sadık hocaya gidiyorum 💕
FuldenS Oo fiyatlar çok acayip artmış önceki yorumlara göre . Bende can hastanesi takipliyim İrfan Özere gidiyorum. Çevremden duydugum kadarıyla detaylı ultrason alsancakta bir yerde yapılıyormuş en detaylı yer orasıymıs denildi
Ozizmir FuldenS Bende Sadık Sözdinler de takipliyim. Daha önceden takibinde olan tanıdığımız can da yaptırmış detaylıyi çok güzel ilgilenmişler.
Ozizmir Aycicegim Ne güzel bende Sadik hocaya gidiyorum gerçekten çok doğru bir karar oldu bizim için sağolsun çok ilgili bir doktor 😍
Ozizmir bebekgeliyoo Valla çok sevinirim çünkü eğer bu kadar arttiysa herkes zorlanicak demektir ekonominin hali belli. Bende 1 Şubat’ta gidicem ama önce giden doğum ücreti ve bu detayli USG hakkında net bilgi alıp yazsın bari aklımızda olsun 🥰 Acaba diyorum doğum fiyatı bu kadar artmış içinde doğum fotoğraf paketi flan eklemiş olabilirlermi?
Ozizmir bebekgeliyoo bebekgeliyoo merhaba 10 ocakta detayliya gidiceginizi söylemiştiniz. Gittiniz mi acaba nasıl gecti?
Aycicegim Ozizmir aynen sağolsun çok sevdik çok sempatik biri eşimi görüntülü aramama bile izin verdi
FuldenS Ozizmir Doğum fiyatı ne kadar olmuş biz hiç sormadık henuz. Sadıık beyde müthiş enerjik bir doktormuş çok kendisini çok duydum:)