Cansueda Kızlar emzik önerisi alabilir miyim damaksız daha iyi olur diyorlar en iyi kullandığınız bebeğinizin kolay şekilde tutduğu bi emzik önerir misiniz ?
AnayimBenAna_ Cansueda eltim kızına bibs almıştı hemen aldı şimdi başka emzik almıyor bende kızıma bibs aldım umarım alır :)
dino34 Cansueda zararlı bir şey içermediği için ben bibs aldım 6 ay kullanım süresi varmış https://ty.gl/mcjku9i44i
Aseltos9 AnayimBenAna_ ben hem bibs hem avent aldım bibsi tutmadı malesef her bebek bir olmuyor işte denemek gerekiyor 😭
Buseikra34 AnayimBenAna_ bibs benim de çok hoşuma gidiyordu ama hemen şişiyor 1ay kullanamadık filan dediler ondan bulaşmak istemedim avent aldım. Eltiniz bişey dedi mi acaba bu konuda
AnayimBenAna_ Buseikra34 hayır çok memnundu hala devam ediyor :) aslında bir ay kullanımda mantıklı sonuçta bebek için olunca insanın gözü görmüyor 50 tl nerelere vermiyoruz ki bebeğimiz için vermeyelim
begonvilko Bibs’lerin kauçuk ve silikon olanları varmış galiba. Ne farkı var, fikri olan var mi kızlar?