minikprensimmmm1234 Artık bir çözüm bulun lütfen tek bende mi var bu sorun her yorumda videolu reklam geliyor ya
gulsonmez27 minikprensimmmm1234 ben öyle pat diye reklam çıktığında kapatıyorum direk çünkü 5 sn değil 10 sn değil insanın sinirlerini bozuyor..Acilen çözüm bekliyoruz
Civcivim000 minikprensimmmm1234 ben artık reklam konusunu geçtim bari sesli olmasa ya yorum yazıcam ya da konu okuyorum bi anda müzikli bişey çıkıveriyo sıçrıyorum yerimden😅
Elifdikel minikprensimmmm1234 evet bir de bazen yemek reklamı oluyor yani hamile programinda ne kadar mantıklı
minikprensimmmm1234 gulsonmez27 Ya kapatıyorum tekrar giriyorum yine aynı yine aynı son zamanlarda çok sinir bozucu oldu
FDK2835 Bende böyle bir post açtım. Ama ilgilen kimse yok sanırım. Başka şey olsa hemen silip düzeltirken ya da uyarı verirler. Bunun için sesleri çıkmıyor. Sanırım yapacak bir şeyleri yok.
minikprensimmmm1234 yigitegenin_annesi Neden böyle oluyor anlamış değilim ya reklamlar yüzünden uygulama sıkıyor artık
Eski9 Sırf reklam yüzünden çok çıktığım oluyor uygulamadan eskiden sadece 5 sn falandı şimdi 30 sn izle izle bitmiyor
Roosendaal minikprensimmmm1234 ayyy sormayin tam birsey okuyorum odaklanmisim pat diye reklam cikiyor kactir boyle oldu sinir oldum artik. Civcivim000 ayni ben tam odaklanmisim pat diye reklam kactir sinir oldum vallahi nerdeyse siliyordum
Pambix minikprensimmmm1234 Az önce ikidir birine yorum yazacakken Mario reklamı çıktı tam 25 sn beklemek zorunda kaldım ya valla bıktırdı beni de. Yorum yazmış olmasam çıkış yapacaktım yorumum yarım kaldı diye beklemek zorunda kaldim
EsinEmirEdiz Benimde 3yasinda oğlum var bazen onu uyuturken giriyorum anca fırsatım oluyor çocuk reklam sesine sıçrayıp uyanıyor korkuyor bebek dogduktan sonra hiç girmem heralde uyanacak diye
Pambix Reklam çıkacaksa kısa sürede çarpı çıksın basalım kurtulalım bu ne yaa sonuna kadar beklemek zorunda birakiliyor
aselnannesi minikprensimmmm1234 AYNEN ÖYLE ARTIK UYGULMAYI SİLMEYE NOKTASINA GELDİM GINA GELDİ TAM BİSEY OKUYORUM VEYA YAZIYORUM PAT REKLAM ÇÖZÜM BULUNSUN ARTIK VALLA