sumeyyaa Kendimi tutmaya çalışıyorum ama hafta da bir gün bi kaç tane yiyorum umarım zararı olmaz kendimi suçlu da hissediyorum bi taraftan ama ne yapayım
230820k sumeyyaa Bende sürekli yiyorum şimdilik birşey yok canım illaki zararlı ama nefsini köreltecek kadar yersen hiçbirşey olmaz
AnayimBenAna_ sumeyyaa daha bugün yedim içim istiyor engel olamıyorum az az yiyorum nefsimi körlesin diye ama elimde değil yani
230820k sumeyyaa 25 haftalık canım ☺️ Hatta yememe falan hiç dikkat etmediğim halde ki sürekli sağlıksız beslendiğim halde bebeğin sağlığı ve kilosu gayet iyi ☺️
sumeyyaa Elif3425 bende yememeye çalışıyorum ama canım çok istiyor dua edin bizimki de sıkıntısız o döneme kadar gelelim 😂🙏🏻
sumeyyaa AnayimBenAna_ ya bi kere canım çok istedi ama yememekte ısrar ettim gece rüyalarıma girdi bende canım isteyince bi kaç tane yiyorum 😂
Balim07 sumeyyaa Eğer vücudun suyu azalmış ise kişi de cips isteği şeklinde kendini gösterebilir. Bu durumda aslında yapılması gereken önce cips yenilmemesi, bol miktarda su içilmesi eğer hala bu arzu devam ediyorsa ondan sonra cips yenilebilir.
sumeyyaa Balim07 ben normalde de çok su içen biriyim hamileliğimde en çok dikkat ettiğim şey sudur enfeksiyon olmasın diye ona rağmen istiyor yani ☺️