Kzncbsra Progestani fitil olarak ilk defa kullanmaya calistim ama cok ileriye gidemedi biraz yanma yapiyor bir sorun olur mu .
mutlugebeee Kzncbsra çok ileriye götürmen gerek yoksa eridiğinde hemen çıkar, parmağını sonuna kadar sokmaya çalış
Gorkem97 Kzncbsra bende yeni kullanmaya basladim 1 hafta olucak anca o kadar gidebiliyor zaten sonrasinda yatman gerekiyor bi zaman sonra yapisik bisey akiyor ondan korkma normal 😊
zeynnn5441 Kzncbsra Bana da doktor verdi bugün progestan mecbur işaret parmağım girecek kadar sokmaya çalışıyorum sonra biraz yatıyorum
Vesile-2509 Kzncbsra ben ağızdan kullanıyorum aşırı derecede uyku ve halsizlik yapıyor uyukluyorum resmen heryerde
mutlugebeee Kzncbsra yani ne kadar riskiniz var bilmiyorum ama ağızdan pekte faydası görülmüyor genelde fitil çok daha etkili biraz video falan izleyip yapmaya çalışın pozisyonunuzu doğru ayarladığınıza emin olun çok kolay çünkü zor bir şey değil
Fasulyemm17 Kzncbsra ben kullanmadan önce vajinamı yıkıyorum hemen gidip hızlıca en ileri istiyorum kuruyken zor oluyo ağzından daha etkili vajinal kullan canım onun saywağnde su an 33 haftalığım
Kzncbsra mutlugebeee ya anladim ilk tableti agizdan aldim bas donmesi cok yapti doktor bas donmesinden dolayi fitil olarak almami soyledi
incisu mutlugebeee ben ağız yoluyla kullandım 17.haftama kadar gayette etki etti herkes fitil olarak kullanmak zorunda değil ki yanlış cümle kurmuşsunuz .
mutlugebeee Kzncbsra ağızdan yan etkisi çok fazla evet bende sarhoş gibi oluyorum içince, ama riskim artınca ağızdan yetmiyor dedi doktorum fitile çevirdi
Gorkem97 mutlugebeee evet canim doktorumda aynisini soyledi tansiyon dusuklugu bas donmeside oluyormus
Mlkbrn Ne kadar süre kullanmak gerekiyor arkadaşlar 1 aydır kullandım ben doktor bırakabilirsin dedi 13 haftalığım doguma kadar devam etmek lazım degil miydi
mor_menekse1 Talhr neden peki bnde günde 3 kez ağızdan alıyom ikiz mi gebeliğiniz çok mu riskiniz var